Netflix, Novak Djokovic krizine de el attı: Belgeselini yapıyorlar

Avustralya Açık'ın başlamasına sayılı günler kala vize fiyaskosu nedeniyle dünya gündeminin üst sıralarında yer alan Novak Djokovic'in yaşadıkları belgesel oluyor. Netflix'e yapılacak belgesel için bir kameraman ordusu görüntüler çekiyor.

Avustralya Açık'ta 10. şampiyonluğu için Melbourne'e gelen ancak vizesinin iptal edilmesi nedeniyle günlerce gözaltına alınan Sırp tenisçi Novak Djokovic mahkeme kararıyla serbest kalmıştı. Ancak aşı karşıtı olan Djokovic'in vizesinin iptal edilme tehlikesi devam ediyor.

Ancak Sırp raketin koronavirüs testinin pozitif çıkmasına rağmen karantina kurallarını ihlal ettiğini itiraf etmesi skandalın boyutunu başka bir tarafa çekti. Djovic yaptığı açıklamada karantina kurallarını ihlal etmesinin "muhakeme hatası" olduğunu savundu.

NETFLİX'E BELGESEL ÇEKİYORLAR

Novak Djokovic'in pazartesi günü başlayacak Avustralya Açık'a katılıp katılmayacağı belirsizliğini korurken ortaya çıkan bir gelişme gündeme bomba gibi düştü. İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, Djokovic'in Avustralya'da gözaltına alınmasından sonra yaşanan sürecin belgeseli yapılıyor. Söz konusu belgeselin Netflix'te yayınlanması beklenirken, Formula 1'de yaşananları anlatan 'Drive to Survive' adlı belgeseline benzer bir dramaya sahip olacağı öğrenildi.

Film ekibinin sezon boyunca soyunma odaları ve tedavi merkezleri gibi yerlerde çekim iznine sahip olacak. Söz konusu belgesel projesinin tenise olan ilgiyi artırması bekleniyor. Netfix'te yayınlanan Drive to Survive belgeselinin Formula 1'e olan ilgiyi artırdığına inanılıyor.

 

Netflix, Novak Djokovic krizine de el attı: Belgeselini yapıyorlar ile ilgili etiketler Netflix novak djokovic belgesel avustralya açık
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.