Netflix kullanıcılarına kötü haber! Abonelik ücretleri zamlandı! İşte yeni Netflix Türkiye abonelik ücretleri

Dünya üzerinde en çok kullanıcıya sahip dijital içerik platformlarından biri olan Netflix'e 2023 yılının ilk zammı geldi. İşte Netflix’in Türkiye 'nin yeni abonelik ücretleri…

Merkezi Amerika Birleşik Devletleri Kaliforniya'da bulunan Netflix, 2023 yılının ilk zammı hakkında duyuru yaptı. Platformun Türkiye için belirlediği fiyatlar, kullanıcılar tarafından tepki çekti. İşte zam sonrası temel, standart ve özel plan 2023 Netflix Türkiye abonelik ücretleri...

Netflix kullanıcılarına kötü haber! Abonelik ücretleri zamlandı! İşte yeni Netflix Türkiye abonelik ücretleri

NETFLIX TEMEL PLAN FİYATLARI

Netflix temel plan kullanıcıları için zam gelmeden 45,99 TL ücret ödüyordu. Yeni gelen zamlardan sonra temel plan fiyatı, 45,99'TL'den 63,99 TL'ye yükseldi.

NETFLIX STANDART PLAN FİYATLARI

Netflix standart plan kullanıcıları için zam gelmeden 69,99 TL ücret ödüyordu. Yeni gelen zamlardan sonra standart Plan ücreti ise 69,99 TL'den 97,99 TL'ye çıktı.

NETFLIX ÖZEL PLAN FİYATLARI

Netflix özel plan kullanıcıları için zam gelmeden 93,99 TL ücret ödüyordu. Yeni gelen zamlardan sonra Özel Plan ücreti ise 93,99 TL'den 130,99 TL'ye çıktı.

NETFLIX PAKET DEĞİŞİMİ NASIL YAPILIR?

Netflix güncel paketinizi değiştirmek için web sürümü ya da uygulamayı kullanabilirsiniz. Ana ekranın sağ alk köşesinde yer alan "Daha Fazla" seçeneğini seçerek "Hesap" başlığına geçiş yapın.  Ekranda açılan ayarlardan "Plan Değiştir" sekmesine tıklayıp, kendinize uygun olan paketi seçebilirsiniz. Seçtiğiniz paketin ödemesi, fatura kesim tarihiniz geldiği zaman yapılır ve ödeme planı da bu tarihte değişir.

Netflix kullanıcılarına kötü haber! Abonelik ücretleri zamlandı! İşte yeni Netflix Türkiye abonelik ücretleri ile ilgili etiketler ekonomi Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.