Sosyal medyayı karıştıran paylaşım

Netflix Türkiye'nin hesabından atılmış gibi gösterilen bir tweet sosyal medyada paylaşıldı. 'Türkiye'den çekiliyoruz' mesajının yer aldığı tweet binlerce kişi tarafından gerçek sanılıp paylaşıldı. Olay sonrası açılan 'NetflixTürkiye' etiketi gündemin ilk sırasına yerleşti.

Netflix'in Türkiye'den çekilip çekilmeyeceği konusunda çeşitli iddialar ortaya atılırken, sosyal medyadaki bir mesaj ortalığı karıştırdı.

Söz konusu "veda" tweeti Netflix Türkiye hesabından paylaşılmış gibi gösterildi. Mesajda, Netflix'in Türkiye'den çekildiğine dair bir paylaşım yapıldı.

Paylaşımda, "Sevgili dostlar, maalesef ki bu bir veda tweetidir. Yaşanılan bazı problemlerden Netflix yönetimi TR altyapısını kapatma kararı aldı. 1 Ağustos 2020'den itibaren yollarımızı ayırmak durumundayız. Bugüne kadar bizi yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Sosyal medyayı karıştıran paylaşım

DEMET AKALIN'DAN TEPKİ

Son zamanlardaki polemiklerden ötürü, atılan mesaj o kadar gerçekçi gözüktü ki, sosyal medya kullanıcıları ister istemez bu mesaja inandı.

Öyle ki, şarkıcı Demet Akalın da sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, karara isyan etti.

Akalın, "Netflix karantinada ruhumuzu kurtardı! İstemeyen satın alıp seyretmez bu biraz fazla olmadı mı? Onca kadına şiddet yasası beklerken! Olmadı!!! #NetflixTurkiye biz şimdi nereden girip seyredeceğiz" diye yazdı.

Sosyal medyayı karıştıran paylaşım - Resim : 2

Ancak, Netflix Türkiye resmi hesabı açıldığında böyle bir tweet'in olmadığı açıkça görülüyor.

Sosyal medyayı karıştıran paylaşım ile ilgili etiketler Türkiye Netflix Sosyal Medya Demet Akalın
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.