Netflix iptal başvurusu nasıl yapılır? Para iadesi alınabilir mi? iTunes için iptal...

Netflix iptal başvurusu nasıl yapılır? Netflix üyesi oldunuz ve memnun kalmadınız. Üyeliğinizi nasıl iptal edeceğinize dair araştırmalarınız da sonuç vermedi mi? Haberimizde Netflix iptal başvurusunun nasıl yapılacağını bulabilirsiniz. Üyelik iptalinden sonra para iadesi için araştırmalarına devam eden vatandaşlar iTunes için Netflix iptal başvuru sürecini ve detayları haberimizde...

Netflix iptal başvurusu nasıl yapılır şu an sosyal medyanında gündeminde. Dünyaca ünlü film platformuna üye olan vatandaşlar, üyeliğin iptal sürecine dair araştırmalara başladı. Yeni üyelerine 1 ay ücretsiz imkan sunan Netflix, var olan üyeliklerinin nasıl iptal edileceğini ve para iadesinin olup olmayacağını da açıklıyor. Peki iTunes için Netflix nasıl iptal edilir? İşte merak edilen detaylar...


NETFLİX İPTAL BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Aşağıda Netflix üyeliğinizi nasıl iptal edeceğinizi adım adım öğrenebilirsiniz.

İlk olarak Netflix ana ekranında sağ üst köşede bulunan kullanıcı isminizin üzerine gelin ve "Hesabınız"a tıklayın.

Netflix iptal başvurusu nasıl yapılır? Para iadesi alınabilir mi? iTunes için iptal...

Sonrasında ise açılan sayfada "Üyelik ve Ödemeler" bölümünde yer alan "Üyeliği iptal et"e basın.

Netflix iptal başvurusu nasıl yapılır? Para iadesi alınabilir mi? iTunes için iptal... - Resim : 2

Son olarak iptal etmek istediğinize dair onayı verirseniz Netflix hesabınız siz aktif edene kadar iptal edilmiş olacak.

Netflix iptal başvurusu nasıl yapılır? Para iadesi alınabilir mi? iTunes için iptal... - Resim : 3

iTUNES İÇİN NETFLİX İPTALİ NASIL YAPILIR?

Netflix'i iPhone, iPad veya iPod touch cihazınızdan iptal edin
iPhone, iPad veya iPod touch ana ekranında Ayarlar'a dokunun.

Adınıza dokunun.

iTunes ve App Store öğesine dokunun.

Apple Kimliğine dokunun, ardından Apple Kimliğimi Görüntüle öğesine dokunun. Oturum açmanız veya Touch ID kullanmanız gerekebilir.

Abonelikler öğesine dokunun.

Netflix öğesini seçin.

Bir Netflix aboneliği bulunmuyorsa, doğru Apple Kimliği ile oturum açıp açmadığınızı kontrol edin. Aboneliğinizi hâlâ bulamıyorsanız, Apple destek ekibiyle iletişim kurarak aboneliğinizi bulmak veya iptal etmek konularında yardım isteyin.

Netflix aboneliğinizi bulamıyorsanız ve yalnızca bir Apple Kimliğine sahipseniz aboneliğinizi iTunes yerine doğrudan Netflix üzerinden başlatmış olabilirsiniz. Bu durumda, aboneliğinizi iptal etmek için bu makaleyi kullanın.

Sayfanın altındaki Aboneliği İptal Et öğesini seçin.

Onayla öğesini seçin.

Netflix abonelik sayfasında Aboneliği İptal Et seçeneğini artık göremiyorsanız, hesabınız iptal edilmiştir. Aboneliğiniz, devam eden faturalama döneminizin sonunda durdurulacak.

NOT: Netflix uygulamasını kaldırmak aboneliğinizi otomatik olarak sonlandırmaz. Aboneliğinizi sonlandırmak için yukarıdaki adımları kullanarak aboneliğinizi iptal etmeniz gerekir. Aboneliğinizi iptal etmeden Netflix uygulamasını kaldırırsanız ücret alınmaya devam edilecektir.

Netflix iptal başvurusu nasıl yapılır? Para iadesi alınabilir mi? iTunes için iptal... ile ilgili etiketler Netflix netflix iptal netflix iptal etme netflix iptal başvurusu iTunes netflix iptal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.