Netflix gecesine damga vurdular! Serenay Sarıkaya ile Rıza Kocaoğlu karşılıklı Roman havası oynadı

Netflix'in düzenlediği geceye ünlü isimler akın etti. Gece Kenan Doğulu sürprizi yaşandı. Şarkılarını davetliler için seslendiren Kenan Doğulu unutulmaz anlara imza attı. Geceye mini parlak bir elbise ile katılan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, meslektaşı Rıza Kocaoğlu ile karşılıklı Roman havası oynadı.

Netflix'in düzenlediği gece ünlüler geçidi yaşandı. Netflix'in Türkiye'deki 6. yılını kutladığı partiye çok sayıda ünlü isim katıldı. İzleyiciyle buluşmaya hazırlanan "Şahmaran" dizisinin başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya geceye şıklığı ve danslarıyla damga vurdu.

SERENAY SARIKAYA ŞIK TARZIYLA GÖRENLERİ BÜYÜLEDİ

Yırtmaçlı mini bir etek giyen Sarıkaya üzerine de beyaz bir gömlek tercih etti. Güzelliğiyle kendine hayran bırakan oyuncu, Rıza Kocaoğlu ile karşılıklı roman havası oynadı. Serenay Sarıkaya'nın dansı ise salonu yıktı geçti. İkilinin Roman havası oynadığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

Doğal saç ve makyajıyla dikkat çeken Serenay Sarıkaya, Netflix gecesinde Rıza Kocaoğlu'yla karşılıklı roman havası oynadı. İkilinin dans performansı davetlilerden alkış topladı. Sarıkaya, cesur yırtmaç detaylı eteği ve dekolteli gömleğiyle göz kamaştırdı.

 AYBÜKE PUSAT, KENAN DOĞULU'YA EŞLİK ETTİ


Gecenin en çok eğlenen isimlerinden biri de genç oyuncu Aybüke Pusat oldu. Netflix gecesinde sahneye çıkan Kenan Doğulu'ya, Aybüke Pusat danslarıyla eşlik etti. Kenan Doğulu şarkı söylerken sahnede dans eden Pusat, sempatik halleriyle beğeni topladı.

 

 

 

Netflix gecesine damga vurdular! Serenay Sarıkaya ile Rıza Kocaoğlu karşılıklı Roman havası oynadı ile ilgili etiketler Aybüke Pusat Kenan Doğulu Rıza Kocaoğlu Netflix Serenay Sarıkaya Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.