Netflix, eşcinsel olduğunu açıklayan Kevin Spacey'in fişini çekti!

Ünlü aktör Kevin Spacey, kendisine yöneltilen taciz suçlamasının ardından bir özür açıklaması yayımlamış ve eşcinsel olduğunu itiraf etmişti. Taciz iddiası nedeniyle büyük tepki çeken Spacey'ye bir darbe de Netflix'ten geldi.

Sözcü'nün haberine göre, ABD merkezli online dizi ve film yayımcısı olan Netflix, başrolünde Kevin Spacey’nin oynadığı ‘House of Cards’ dizisini 2018’de yayımlanacak altıncı sezonunun ardından sona erdireceğini açıkladı.

Açıklama, oyuncu Antony Rapp'in dizinin başrol oyuncusu ABD'li aktör Kevin Spacey'e yönelttiği taciz iddialarının bir gün ardından geldi.

Kevin Spacey, Frank Underwood adlı Amerikalı siyasetçiyi canlandırdığı dizide Robin Wright ile başrolü paylaşıyor.
2013 yılında başlayan dizi şimdiye kadar 33 dalda Emmy ve 8 dalda Altın Küre ödüllerine aday gösterilmiş; Kevin Spacey ve Robin Wright dizideki performansları ile Altın Küre kazanmışlardı.

osfSql9jdEymHwONDl3t2Q
Kevin Spacey’nin yıllar önce bir çocuk aktörle cinsel ilişkide bulunmaya çalışmakla suçlanması büyük tartışma yaratmıştı.

Netflix açıklamasında, Spacey'nin 26 yaşındayken 14 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismar etmeye çalıştığına dair iddiaların kendilerini derinden üzdüğü kaydetti, fakat diziyi bitirme kararını aylar öncesinden aldıklarını açıkladı:

"Dün gece basına yansıyan haberlerden sonra, Baltimore'da bulunan dizi oyuncuları ve set çalışanlarını desteklemek ve kendilerini güvende hissetmelerini sağlamak için bu öğleden sonra bir toplantı gerçekleştirdik. Kevin Spacey, daha önce de belirlediğimiz gibi sette bulunmuyor."

Ünlü medya şirketi, şu anda 6.sezon çekimleri devam eden ve 2018'de yeni sezonunun yayınlanması planlanan dizinin final yapacağını da açıklamasında ifade etti.

Ro8LRhi4bkKWh3ihsln3Fw

NETFLIX'IN HİSSELERİNİ ETKİLEDİ

Bu kararın ardından Neftlix'in ABD borsalarındaki hisselerinde yüzde 1,17'lik bir düşüş gözlendi.

NE OLMUŞTU?

Oscar ödüllü aktör Kevin Spacey, oyuncu Anthony Rapp'in kendisine yönelttiği taciz iddialarının ardından bir açıklama yayınladı.

59 yaşındaki Spacey, resmi Twitter hesabından paylaştığı açıklamada Rapp'ten davranışı nedeniyle özür dilerken eşcinsel olduğunu yineledi.

1V222Au5dUygongdySbekQ

Ünlü aktörün mesajında şu sözleri dile getirdi: “Anthony Rapp’in oyunculuğuna büyük bir saygı ve hayranlık duyuyorum. Kendisinin hikayesini dinlediğimde dehşete düştüm. Dürüst olmam gerekirse 30 seneyi geçkin bir süre önce yaşanan bu olayı hatırlamıyorum. Ancak olaylar dediği gibi geliştiyse kendisine çok sarhoş olduğum bir andaki bu davranışlarımdan ötürü en samimi özürlerimi borçluyum. Bunca yıl sebep olduğum duygular için de özür diliyorum."

"Bu hikaye, beni hayatımla ilgili başka konuları anlatmak için cesaretlendirdi. Özel hayatımla ilgili korumacı olduğum için hakkımda pek çok hikaye dolaştığını biliyorum. "

"En yakınımdakiler bilir ki, hayatımda hem erkeklerle hem kadınlarla ilişkilerim oldu. Erkeklerle romantik ilişkiler yaşadım, onlara aşık oldum ve şimdi de hayatımı eşcinsel bir erkek olarak sürdürmeyi seçiyorum."

"Bu gerçekle açık ve dürüst bir şekilde yüzleşmeliyim, bu da davranışlarımı gözden geçirmek ile başlıyor.”

İşte ünlü aktörün Twitter hesabından yaptığı resmi açıklama...

4j03e77ygE-1T7f-O70RWw

LGBTİ OYUNCULAR TEPKİ GÖSTERDİ

Hollywood’da bulunan bazı LGBTİ oyuncular, Kevin Spacey’in tacizle suçlanmasının ardından, ünlü aktörün eşcinsel yönelimini ön plana çıkarmasına tepki gösterdi.

American Horror Story dizisiyle ünlenen eşcinsel oyuncu Zachary Quinto, Instagram hesabından şu mesajı yayımladı:

gIGlRjTTE0KuLayT06DE4Q

“Kevin Spacey, onlarca ödülü ve oyunculuk kariyerindeki büyük başarısıyla dünyadaki on binlerce mağdur LGBTİ çocuğa ilham verebilecekken, böyle bir olaydan kaçınmak için eşcinsel olmasını ön plana çıkarması derinden üzücü ve tehlikeli. Bu, ilgiyi çok ciddi bir suçlamadan başka bir yöne yansıtmak için önceden planmış bir hareket. Antony Rapp’in yaşadıkları için çok üzgünüm. Sadece kurbanların sesleri duyulmayı hak ediyor.”

Aktris Wanda Skyes ise, " Hayır, gökkuşağının altında gizlenemezsin. Ortaya çık" yorumunda bulundu.

Netflix, eşcinsel olduğunu açıklayan Kevin Spacey'in fişini çekti! ile ilgili etiketler Netflix kevin spacey house of cards robin wright
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.