Netflix duyurdu: Squid Game yarışma oluyor! İşte aranan şartlar ve kazanana verilecek ödül

Netflix, platformun en popüler Güney Kore yapımı Squid Game (Kalamar Oyunu) adlı dizisinin gerçeğini çekmeye hazırlanıyor. Tüm dünyada büyük bir ilgiyle izlenen dizinin 10 bölümlük yarışması çekilecek. Ancak Netflix'in bu yarışmasında katılımcılar için bir ölüm kalım meselesi olmayacak. İşte kazanana verilecek ödül...

Yayınlandığı 24 saat içinde 80’den fazla ülkede en çok izlenen Netflix yapımı olan Squid Game yarışma oluyor. Netflix, tüm zamanların en iyi dizisinden esinlenerek hazırladığı “Squid Game: The Challenge” isimli yarışma programı için katılımcı başvurularını almaya başladı.


KAZANAN 4.56 MİLYON DOLARIN SAHİBİ OLACAK

Ancak Netflix'in bu yarışmasında katılımcılar için bir ölüm kalım meselesi olmayacak. Yarışmacılar en kötü durumda "evlerine elleri boş dönecek" ama kazanan 4.56 milyon dolar (yaklaşık 77 milyon TL) ödülün sahibi olacak. Kaybedenlere nasıl bir ceza verileceği ise henüz açıklanmadı.

 Netflix duyurdu: Squid Game yarışma oluyor! İşte aranan şartlar ve kazanana verilecek ödül

YARIŞMAYA KATILMAK İÇİN ŞARTLAR


Yarışma için tüm dünyadan 456 oyuncu seçilecek. Katılımcıların en az 21 yaşında olmaları ve İngilizce konuşmaları gerekiyor.

Netflix'in en çok izlenen dizisi olan Squid Game'de bir grup yarışmacı, birbirlerinin hayatları pahasına, büyük para ödülü için çeşitli oyunlarda mücadele ediyordu. Platformdan yapılan açıklamada, yeni 10 bölümlük "Squid Game: The Challenge" yarışmasının, televizyon tarihinde gerçek yaşamların konu edildiği en fazla oyunculu ve en büyük para ödüllü şov olacağı kaydedildi.

Netflix duyurdu: Squid Game yarışma oluyor! İşte aranan şartlar ve kazanana verilecek ödül - Resim : 2

Platform, "katılımcılar orijinal şovdan esinlenen ve sürprizlerin de olacağı bir dizi yarışmada mücadele ederken stratejileri, ittifakları ve karakterleri de test edilecek ve bu arada çevrelerindeki katılımcılar elenecek" dedi.

Netflix, ayrıca popüler dizisinin ikinci sezonun hazırlandığını da açıkladı.

Netflix duyurdu: Squid Game yarışma oluyor! İşte aranan şartlar ve kazanana verilecek ödül ile ilgili etiketler Netflix Squid Game: The Challenge kalamar oyunu squid game Yarışma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.