Netflix, Chris Rock'a tokat atması nedeniyle Will Smith'in yeni filmini yayınlamayacak

94. Oscar Ödülleri'nde Will Smith'in eşi Jada Pinkett-Smith ile ilgili şaka yapan sunucu Chris Rock'a tokat atmasının ardından Netflix, Smith’in başrolünde yer alacağı Fast and Loose isimli film projesini rafa kaldırdı. Oyuncu Will Smith, Oscar Ödül Töreni’nde tepki çeken tokatının ardından Akademi üyeliğinden istifa etmişti.

Hollywood yıldızı Will Smith, 94. Oscar Ödülleri'nde sunucu Chris Rock'a attığı tokatla dünya basınına bomba gibi düşmüştü. Rock, törende Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'in saçkıran hastalığı nedeniyle saçlarını kazımak zorunda kalmasıyla dalga geçmişti. Rock'a herkesin önünde tokat atan Smith, büyük tepki çekmişti.

 

NETFLİX'TEN WİLL SMİTH KARARI

Smith, Rock'tan ve Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nden özür dilemişti. En son ise Akademi'nin güvenine ihanet ettiğini söyleyerek Hollywood'un Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nden istifa ettiğini duyurmuştu.

Netflix, Chris Rock'a tokat atması nedeniyle Will Smith'in yeni filmini yayınlamayacak

Dijital platform Netlix'ten de Will Smith kararı geldi. Netflix, Will Smith’in başrolünde yer alacağı Fast and Loose isimli film projesini rafa kaldırdı.

53 yaşındaki aktör 57 yaşındaki Rock'a attığı tokat iki sinema devinin Smith'in başrolünde yer aldığı filmlerin yapım sürecini durdurmasına neden oldu.

Netflix projesi Fast and Loose'un yönetmeni David Leitch tartışma yaratan tokadın ardından filmden çekildi. Leitch'in işi bırakması nedeniyle dijital yayın platformu yönetmenliği üstlenecek yeni birini aramak için kolları sıvadı. Ancak tartışmaların alevlenerek devam etmesiyle kısa süre sonra Netflix'in de projeden soğuduğu belirtildi.

Smith bu filmde hafıza kaybı yaşayan, suça karışmış bir patronu canlandıracaktı.

Netflix, Chris Rock'a tokat atması nedeniyle Will Smith'in yeni filmini yayınlamayacak - Resim : 2

 

 

Netflix, Chris Rock'a tokat atması nedeniyle Will Smith'in yeni filmini yayınlamayacak ile ilgili etiketler Tokat Netflix Fast and Loose will smith Chris Rock 94. Akademi Ödülleri Oscar Ödülleri 2022
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.