Netflix CEO'su istifa etti!

Netflix kurucusu ve CEO'su Reed Hasting, görevinden ayrıldığını duyurdu. Yerine geçeceği isim belli oldu. İşte detaylar...

En popüler video akış hizmeti olan Netflix, zor dönemlerden geçmişti. Son olarak platform hakkında alınan kararlar ve zam ücretlerinden sonra oyuncu değişikliği gündeme geldi. Netflix'in kurucu ortağı ve eş CEO’su Reed Hastings, şirketteki CEO'luk görevinden ayrılıyor.

Netflix CEO'su istifa etti!

Reed Hastings'in Netflix'ten ayrılması ardındanTemmuz 2020'den beri Reed Hastings ile birlikte eş CEO olan Ted Sarandos, CEO'luk görevini platforma yeni terfi ettirilen operasyon şefi Greg Peters ile paylaşacak.

Reed Hastings CEO'luğu bıraksada şirketten uzaklaşmayacak. Hastings, yönetim kurulu ile yeni CEO'lar arasında bir "köprü" görevi göreceği İcra Kurulu Başkanı olarak görev yapmaya devam edeceğini söylüyor.,

Koltuğunu bırakmayı uzun zamandan beri planladığını belirten Hasting, Sarandos ve Peters'ın son iki buçuk yıldır şirketin yönetiminde daha fazla rol oynadığını söylüyor.

Koltuğu bırakan lider ayrıca Bela Bajaria'yı İçerikten Sorumlu Başkan ve Scott Stuber'ı Netflix Film Başkanı yaptıklarını da duyurdu. Bunlara ek olarak Netflix’in Türkiye abonelik fiyatlarına ise kısa süre önce zam gelmişti. Buna göre, Temel Netflix planı 63,99 TL, Standart Netflix planı 97,99 TL ve Özel Netflix planı ise 130,99 TL olmuştu.

Netflix CEO'su istifa etti! ile ilgili etiketler Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.