Netflix, Cem Yılmaz'ın Diamond Elite Platinum Plus gösterisinden tanıtımını yayınladı

Cem Yılmaz'ın sezon boyunca kapalı gişe izlenen 'CMYLMZ – Diamond – Elite – Platinum - Plus' adlı gösterisi 31 Aralık'ta dijital film ve dizi izleme platformu Netflix'te izleyici karşısına çıkacak. Netflix, gösterinin tanıtım filmini yayınladı. Ünlü komedyen tanıtımda 'The Witcher'in baş karakteri Rivyalı Gerald olarak yer alıyor.

Cem Yılmaz'ın ilk olarak 2019 yılının Mart ayında seyirciyle buluşturduğu ve büyük bir ilgiyle izlenen stand-up gösterisi CMYLMZ – Diamond Elite Platinum Plus, 31 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak.

Netflix, Cem Yılmaz'ın Diamond Elite Platinum Plus gösterisinden tanıtımını yayınladı

Cem Yılmaz'ın 31 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak Diamond Elite Platinum Plus stand-up gösterisi için yeni bir tanıtım yayınlandı. Tanıtım, yanlışlıkla "The Witcher" dizisinin setine giren Cem Yılmaz'ı konu alıyor.

 

 

Netflix, Cem Yılmaz'ın Diamond Elite Platinum Plus gösterisinden tanıtımını yayınladı ile ilgili etiketler Cem Yılmaz The Witcher Diamond Elite Platinum Plus stand-up gösterisi Rivyalı Gerald

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.