Netflix Berkun Oya'nın merakla beklenen dizisi Bir Başkadır'ın fragmanını paylaştı!

Yönetmen ve senarist Berkun Oya, Masum dizisi ile Türkiye’den de çizginin dışında, kaliteli yapımların çıkacağını kanıtlamıştı. Yeni dizisi Bir Başkadır, dev kadrosu ve alışık olmadığımız hikayesinden ipucular içeren fragmanı ile karşımızda...

Netflix’in geçtiğimiz ay açıkladığı yeni orijinal Türk dizi ve filmleri arasında en çok beklenti oluşturan, Berkun Oya’nın yazıp yönettiği Bir Başkadır isimli dizi olmuştu. Dizi, Türkiye’nin farklı şehirlerinden, farklı kültürlere ve hikayelere sahip insanların nasıl bir araya geldiklerini anlatacak. Yolların kesişmesi sırasında odaklanılacak konu ise toplumsal tabuların, bireyler üzerindeki etkilerini olacak gibi görünüyor.

Netflix Berkun Oya'nın merakla beklenen dizisi Bir Başkadır'ın fragmanını paylaştı!

Dramanın yerli TV dizileri gibi değil, daha çok global bir çizgide işlendiği anlaşılan dizinin kadrosu da oldukça geniş. Kuzey Güney ile adını duyuran Öykü Karayel’i Meryem, Behzat Ç. ve Vatanım Sensin ile tanınan Fatih Artman’ı Yasin rolünde izleyeceğiz, ancak isimler bunlarla sınırlı değil.

Netflix Berkun Oya'nın merakla beklenen dizisi Bir Başkadır'ın fragmanını paylaştı! - Resim : 2

Netflix Bir Başkadır dizisi oyuncu kadrosu:

Öykü Karayel [Meryem]

Fatih Artman [Yasin]

Funda Eryiğit [Ruhiye]

Defne Kayalar [Peri]

Tülin Özen [Gülbin]

Derya Karadaş [Gülan]

Bige Önal [Hayrunnisa]

Settar Tanrıöğen [Ali Sadi Hoca]

Alican Yücesoy [Sinan]

Nesrin Cavadzade [Melisa]

Öner Erkan [Rezan]

Gökhan Yıkılkan [Hilmi]

Netflix Berkun Oya'nın merakla beklenen dizisi Bir Başkadır'ın fragmanını paylaştı! - Resim : 3

Dizinin yapımcı koltuğunda ise Krek film adına Ali Farkhonde ve Nisan Ceren Göçen oturuyor. Berkun Oya, tıpkı Masum dizisinde olduğu gibi Bir Başkadır yapımında da yönetmen ve yazar olarak rol oluyor. Masum’un kalitesi düşünüldüğünde Berkun Oya’nın adı, oyuncu kadrosu, iyi bir hikaye ve Netflix birleşimi, dizi hakkında beklentileri yükseltiyor.

Netflix Berkun Oya'nın merakla beklenen dizisi Bir Başkadır'ın fragmanını paylaştı! ile ilgili etiketler Öykü Karayel Netflix Bir Başkadır Berkun Oya masum

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.