Netflix aboneleri dikkat! Dijital kanal, 2023 Ocak ayı içeriklerini açıkladı!

Ülkemizde ve diğer dünya ülkelerinde kullanıcılar tarafından yakından takip edilen dijital platformlardan olan Netflix, 2023 Ocak ayı yayın listesini duyurdu. İşte yeni içeriklere dair detaylar…

Senelerdir ülkemizin tüm kesimleri tarafından yakından takip edilen ana yayın organları, son dönemlerde popülerliklerini hızlı bir şekilde kaybetmeye başladı. Başta TV kanallarında yayınlanan içeriklerin birbirlerine benzemeye başlamaları olmak üzere oyuncu kadroları ve diğer detayları, ana akım medyada yayınlanan içeriklerin daha az seyredilmesine sebep oldu. Öte yandan RTÜK tarafından getirtilen yasaklar sebebi ile TV içeriklerinden uzaklaşan izleyiciler, tercihlerini dijital kanallardan kullanmaya başladılar.

Gelişen ve değişen dünya teknolojisi sayesinde gündelik hayat akışı içerisinde sunulan hizmetlerin büyük bir bölümü, dijital ortamlara taşınmaya başlandı. Bu değişim firmalar için olduğu kadar tüketiciler için de çoğunluk ile avantaj olarak değerlendirilirken dizi, film ve diğer içeriklerin de dijital platformlara taşınmaya başlanması, izleyici alışkanlıklarını kökünden değiştirmeye başladı. Bu kapsamda ülkemizde yayında olan Gain, Blu TV, Exxen, Disney Plus gibi birçok dijital kanal, abone sayılarını günden güne arttırmaya başladı.

Dijital kanallar arasında hem ülkemizde hem de diğer dünya ülkelerinde büyük bir popülerliğe sahip olan Netflix, yayınladığı içerikler sayesinde rakiplerini resmen geride bıraktı. Son dönemlerde yerli yapımlar ile de izleyicilerin dikkatlerini çekmeyi başaran Netflix, yeni yayınladığı videosu ile gündeme bomba gibi düştü. Ocak ayına girilmesine oldukça az bir zaman kalan yeni ayın özel yapımlarını duyuran dijital platform, aboneleri tarafından yakın takip altına alındı.

NETFLIX’TEN YENİ VİDEO!

Netflix aboneleri dikkat! Dijital kanal, 2023 Ocak ayı içeriklerini açıkladı!

Her ay olduğu gibi ocak ayında da yeni içerikleri kategorilerine eklemeye hazırlanan dijital platform Netflix, yeni bir video yayınladı. Yeni videoda ocak ayı özel yapımlarını duyuran kanal, abonelerinden büyük ilgi gördü.

NETFLIX 2023 OCAK AYI ÖZEL YAPIMLAR!

Netflix tarafından yayınladığı video ile ocak ayı itibari ile yayın hayatlarına başlayacak olan bazı yapımları şu şekilde bildirdi:

  • Solgun Mavi Gözler- 6 Ocak
  • Vikings: Valhalla- 12 Ocak
  • Kung- Fu Panda yeni sezon- 12 Ocak
  • Şahmaran- 20 Ocak
  • Ah Siz İnsanlar- 27 Ocak
Netflix aboneleri dikkat! Dijital kanal, 2023 Ocak ayı içeriklerini açıkladı! ile ilgili etiketler Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.