Netanyahu iç savaşın önüne geçmek için sosyal medyaya el attı

Terör devleti İsrail, Filistinlilere yönelik saldırılar sonrası ortaya çıkan tepkilerin ve olası bir iç savaşın önüne geçmek için sosyal medyaya el attı. Başbakan Netanyahu sosyal medya platformları Twitter, Facebook ve Tiktok'un erişime kapatılması için talimat verdiği öğrenildi.

İsrail'in Gazze başta olmak üzere Filistinlilere yönelik saldırıları sürerken skandal bir karar çıktı. İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Gazze'ye saldırılar sonrası ülkede çıkması potansiyel bir iç savaşı durdurmak için sosyal medyaya el attığı öğrenildi. Netanyahu, Twitter, Facebook ve Tiktok'un erişime kapatılması talimatı verdi.

İsrail'in Mescid-i Aksa sonrası Gazze'ye savaş uçaklarıyla düzenlediği saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 32'ye yükselirken, ülke içinde de ciddi çatışmaların yaşandığı öğrenilmişti. Lod kentinin belediye başkanı çıkan çatışmalar nedeniyle kontrolü kaybettiklerini belirtmişti. Sonrasında yapılan güvenlik toplantısı sonrası Başbakan Netanyahu kentte "olağanüstü hal" ilan edildiğini açıklamıştı.

Netanyahu'nun sosyal medya hamlesinin masum Filistinlilere yönelik saldırılar sonrası ortaya çıkan tepkilerin önüne geçmek için gerçekleştiği belirtiliyor.

Netanyahu iç savaşın önüne geçmek için sosyal medyaya el attı ile ilgili etiketler Netanyahu İsrail Sosyal Medya Twitter Instagram TikTok erişim engelleme
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.