Nestor El Maestro: "Zor zamanlar geçirdik ama başarılı olacağız"

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro 2-1 kazandıkları Sivasspor maçında skor 1-1'ken yaptığı 2 değişiklikle gidişatı belirledi. Sırp çalıştırıcı maç sonrası, "Zor bir maç oldu. Çok büyük bir mücadeledeydi. Taraftarımız bize çok büyük bir güç verdi. Zorlu sürecimiz var. Zor zamanlar geçirdik. Ancak başarılı olacağız" dedi.

Süper Lig'in 22. haftasında Sivasspor'u 2-1 mağlup ederek galibiyet serisini 3 maça çıkaran Göztepe, alt sıralardan uzaklaştı.

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro skor 1-1'ken yaptığı 2 değişiklikle gidişatı belirledi.

Sırp teknik adam maçın basın toplantısında "Zor bir maç oldu. Çok büyük bir mücadeledeydi. Taraftarımız bize çok büyük bir güç verdi. Zorlu sürecimiz var. Zor zamanlar geçirdik. Ancak başarılı olacağız" dedi. Transferlerle ilgili de konuşan Maestro "Şu an için yeni bir transfer beklemiyorum. Biz zaten iyi bir takımız bence bizim kulübümüz iyi işler yaptı. Elimizde iyi oyuncularımız var, bize maç kazandıracak oyuncularımız var, iyi seçeneklerimiz var. Bu iyi takımla kazanmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

"YEDİĞİMİZ GOLLER BİZE YAKIŞMADI"

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise "Değişik bir maç oldu çok. Çalıştığımız yerden gol yedik. Kornerden yediğimiz gole üzüldük çünkü o pozisyonları çalıştık. İkinci yarıya baskılı başladık, golü bulduk. Beklemediğimiz anda gol yedik. Yediğimiz goller bize yakışmadı. Eksik oynadık ama iyi oynadık. Göztepe'nin şiddetle puana ihtiyacı vardı. Her şeyi yaptık olmadı. Önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi

Kırmızı-beyazlılar ligde bu sezon 6. yenilgisini elde etti.

Yiğidolar, ligin ilk haftasında Konyaspor’a 1-0, 2. haftada Trabzonspor ’a 2-1, 8. haftada Beşiktaş ’a 2-1 yenilen Sivasspor, 13. haftada Başakşehir’e 2-1 mağlup olmuştu. Sivasspor 19. haftada da Kayserispor’a 3-0 yenilmişti.

Sivasspor, bu zamana kadar oynadığı 22 mücadelede 29 gol atarken, kalesinde 23 gol gördü.

Nestor El Maestro: "Zor zamanlar geçirdik ama başarılı olacağız" ile ilgili etiketler Göztepe Sivasspor Nestor El Maestro Rıza Çalımbay
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.