Nesrin Cavadzade'nin makyaj paniği! Doğal haliyle görüntülenince gazetecileri tehdit etti

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Gökhan Alkan'dan sürpriz evlenme teklifi alan ve aile arasında düzenlenen sade bir törenle nişanlanan 39 yaşındaki Azerbaycan asıllı oyuncu Nesrin Cavadzade, Nişantaşı'nda bir avukatlık ofisinin önünde maskesiz ve makyajsız görüntülendi. Kendisini görüntüleyen gazetecileri fark eden ünlü oyuncu, büyük bir panik yaşadı ve zile basarak "Kapıyı açın" diye bağırdı. Basın mensuplarına "O fotoğrafları sileceksiniz! İstemiyorum" diyerek tepki gösterdi.

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, önceki gün Nişantaşı'ndaki bir avukatlık ofisinin önünde görüntülendi. Maskesiz ve makyajsız haliyle objektiflere yakalanan ünlü oyuncu turistlerin arasında kaldı.


"ÇABUK AÇIN KAPIYI!"

Cep telefonuyla görüştüğü sırada maskesiz ve makyajsız olarak görüntülenen oyuncu, objektifleri fark edince binaya girmek istedi. Kapısı kapalı olan binanın girişinde Arap turist kafilesiyle karşılaşan oyuncu, zile basarak binadakilere "Çabuk açın, kapıda kaldım" diyerek çıkıştı.

Nesrin Cavadzade'nin makyaj paniği! Doğal haliyle görüntülenince gazetecileri tehdit etti

 

"O FOTOĞRAFLARI SİLECEKSİNİZ"

Basın mensuplarına "O fotoğrafları sileceksiniz! İstemiyorum" diyerek tepki gösteren ve turistlerin arasına kamufle olduğu sırada objektiflere kaçamak bakışlar atan oyuncunun, üzerine kahve döküldüğü ve yedek kıyafetlerinin gelmesini beklediği öğrenildi. Nesrin Cavadzade'nin bu hareketlerine bir anlam verilemedi.

Nesrin Cavadzade'nin makyaj paniği! Doğal haliyle görüntülenince gazetecileri tehdit etti - Resim : 2

Nesrin Cavadzade'nin makyaj paniği! Doğal haliyle görüntülenince gazetecileri tehdit etti ile ilgili etiketler Nesrin Cavadzade Nişantaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.