Nesrin Cavadzade'nin güzellik sırrı ortaya çıktı!

Son olarak Yasak Elma dizisinde rol alan Nesrin Cavadzade, Nişantaşı'nda objektiflere yakalandı. Elinde sefer tasıyla görüntülenen Cavadzade, formunu nasıl koruduğunu anlattı.

Yer aldığı dizinin sezon finali yapmasından sonra tatil yapmadan yeni sinema projesinde boy göstermeye hazırlanan Nesrin Cavadzade, önceki gün sete giderken Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.

"EVDE YEMEKLERİ KENDİM YAPIYORUM"

AVM'de çalışan bir genç kızı canlandırdığı Cemil Show adlı komedi filminin çekimlerine başlayan Nesrin Cavadzade'nin elindeki sefer tası ise görenlerin dikkatini çekti. Güzel oyuncu "Yemekleri evde kendim yaptığım için sete sefer tasıyla gidiyorum" diyerek duruma açıklık getirdi.

Nesrin Cavadzade'nin güzellik sırrı ortaya çıktı!

"FORMUMU BÖYLE KORUYORUM"

Ketojenik diyetle formunu koruduğunu, bu yüzden evde yemek yaptığını söyleyen 36 yaşındaki oyuncu "Bugün semizotu, kabak ve organik tavuk pişirdim" ifadelerini kullandı.

"KETOJENİK DİYETTEYİM"

Cavadzade "Ketojenik beslenmede hiç şeker ve un yok. Bol yağlı besinler, çok fazla protein ve zeytinyağı tüketiyorum. Fit kalmamın sırrı bu. Bir de haftanın beş günü spor yapıyorum" dedi.

Nesrin Cavadzade'nin güzellik sırrı ortaya çıktı! - Resim : 2

"TATİL YAPMADAN İKİNCİ BİR FİLME DAHA BAŞLIYORUM"

Nesrin Cavadzade, yazın hiç tatil yapmadan ikinci bir filme daha başlayacağını söyledi.

Nesrin Cavadzade'nin güzellik sırrı ortaya çıktı! - Resim : 3

Nesrin Cavadzade'nin güzellik sırrı ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Nesrin Cavadzade
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.