Nesrin Cavadzade'den Yasak Elma paylaşımı!

Yasak Elma yeni sezon için sete çıktı. Pandemi sürecinde ara veren oyuncular sete döndü. Setten paylaşım yapan Nesrin Cavadzade çok yoğun çalıştıklarını ifade etti.

Oyuncu Nesrin Cavadzade, normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte soluğu tatilde almıştı, bu süre zarfında yaptığı paylaşımlarla tatilinin nasıl geçtiğini gözler önüne seren Cavadzade bu defa setten yaptığı bir paylaşımla ortaya çıktı.

Sadece oyunculuğuyla değil, giydiği çarpıcı kıyafetlerle ve açıklamalarıyla da gündeme gelen Nesrin Cavadzade, bu defa kadrosunda oynadığı Yasak Elma dizisiyle ilgili bir paylaşımla dikkat çekti.

Nesrin Cavadzade'den Yasak Elma paylaşımı!

Normalleşme süreciyle birlikte çekimlerine yeniden başlanan Yasak Elma dizisinin setinde çektiği bir selfieyi takipçilerinin beğenisine sunan Cavadzade, “dudak ısırtan çalışma temposuna geri döndük” notunu düştü. Ünlü oyuncu 12 saat çalıştıklarını da ifade etti.

Nesrin Cavadzade'den Yasak Elma paylaşımı! ile ilgili etiketler Yasak Elma Nesrin Cavadzade Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.