Nesrin Cavadzade'den U dönüşü... Yasak Elma'yı yarı yolda bırakan Şahika, Üç Kuruş'a gitti

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Şahika karakteriyle ününe ün katan güzel oyuncu Nesrin Cavadzade’nin daha öncesinde Kaderimin Oyunu’nda rol alacağı söylenirken gelen son haberler doğrultusunda Show TV’nin yeni yapımında oynayacağı iddia edildi.

Ve Nesrin Cavadzade hayranlarına güzel bir haber geldi. Geçtiğimiz günler içerisinde Star TV ekranlarında yayınlanması beklenen Kaderimin Oyunu dizisinde rol alması beklenen Cavadzade’nin aslında başka bit proje ile görüştüğü ortaya çıktı.

Yaşanan son gelişmeler neticesinde kendisine gelen teklifi yeniden değerlendiren güzel oyuncunun Show TV ile anlaştığı belirtildi.

Nesrin Cavadzade'den U dönüşü... Yasak Elma'yı yarı yolda bırakan Şahika, Üç Kuruş'a gitti

Kariyerine Yasak Elma’da canlandırdığı Şahika karakteriyle bambaşka bir yön veren Nesrin Cavadzade’nin hayranları yeni dizi haberini beklerken sonunda sevindiren haber geldi. Cavadzade’nin Yasak Elma’ya geri döneceği beklenirken aslında gerçeklerin çok başka olduğu ortaya çıktı.

Yaz boyunca güzel bir tatil geçiren güzel oyuncu sevgilisi Gökhan Alkan ile adı sık sık magazin gündeminde yer alırken yeni sezonun en iddialı dizilerinden biri olan Üç Kuruş’un Nesrin Cavadzade’yi kadroya katmak için adım attığı öğrenildi.

Nesrin Cavadzade'den U dönüşü... Yasak Elma'yı yarı yolda bırakan Şahika, Üç Kuruş'a gitti - Resim : 2

Üç Kuruş dizisinde Asiye karakterini canlandırması beklenen güzel oyuncunun Kaderimin Oyunu dizisiyle yaptığı sözleşme şartları ise uzunca bir süre gündemden düşmeyecek gibi.

Nesrin Cavadzade'den U dönüşü... Yasak Elma'yı yarı yolda bırakan Şahika, Üç Kuruş'a gitti ile ilgili etiketler Nesrin Cavadzade Yasak Elma Üç Kuruş
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.