Nesrin Cavadzade'den ayrılık açıklaması! Meğer Yasak Elma'dan ayrılık nedeni başkaymış!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde Şahika karakterini oynayan Nesrin Cevadzade'nin ayrılık iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Son paylaşımıyla akıllarda soru işareti bırakan Nesrin Cevadzade'den ayrılık açıklaması geldi.

Nesrin Cevadzade Yasak Elma'dan neden ayrıldı sorusu cevabını buldu. Şahika rolüyle Yasak Elma izleyicisini her hafta ekran başına kilitleyen güzel oyuncu, dizinin son bölümünde yaşanan silahlı saldırı sahnesi sonrası öldüğü iddilarına karşı sosyal medya hesabından cevap vermişti.

Fox Tv'de son sezonu yayınlanan ve gelecek sezon ekrana veda edecek olan Yasak Elma dizisinde her hafta heyecan dolu anlara sahne oluyor. Son bölümde yayınlanan silahlı saldırı sonrası Cansu karakterinin ölümü sonrası izleyicinin aklında Şahika ölüyor mu sorusu kaldı. Peki Nesrin Cevadzade Yasak Elma'ya neden veda ediyor?

NESRİN CEVADZADE'DEN AYRILIK AÇIKLAMASI!

Nesrin Cevadzade'ye Yasak Elma'dan ayrılacağı iddiaları üzerinde sorular soran basın mensuplarına cevap veren Şahika şunları söyledi:

Nesrin Cavadzade'den ayrılık açıklaması! Meğer Yasak Elma'dan ayrılık nedeni başkaymış!

"Gelecek pazartesi görürsünüz diye düşünüyorum ama efsaneler ölmez" ifadesini kullandı. Oyuncunun bu sözünde büyük bir mesaj mı vardı? Yani hikayede bambaşka bir düzen mi kurulacak? Yoksa bir espri mi yaptı? Cavadzade, "Türkiye seyircisi bir espresso laflarını duymadan nasıl yaşayacak bilmiyorum. Bir zehirlenme yaşamadan nasıl yaşayacaklar bilmiyorum" ifadesini de kullandı.

Nesrin Cavadzade'den ayrılık açıklaması! Meğer Yasak Elma'dan ayrılık nedeni başkaymış! - Resim : 2

"Karakterin ölmesini sizde istemiyordunuz?" şeklindeki soru üzerine oyuncu şunları söyledi: "Ölmesini isteyip istemeyip gibi düşünmeyin, senaryonun gerektirdiği şekilde bir yolculuğu oldu karakterin. Senaryonun gerektirdiği yerde gerektirdiği şekilde veda ediyor."

Nesrin Cavadzade'den ayrılık açıklaması! Meğer Yasak Elma'dan ayrılık nedeni başkaymış! ile ilgili etiketler Yasak Elma nesrin cevadzade şahika
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.