Nesrin Cavadzade ve Neslihan Yeşilyurt tartışmasında son perde! Yasak Elma Şahika nasıl öldürüldü? Cavadzade Eda Ece ile ne yaşadı?

2 Altın Portakal ödülü kazanan, oynadığı 9 filmde 10 ödül kazanmış Nesrin Cavadzade, son olarak Yasak Elma dizisinde Şahika karakterini canlandırıyordu. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde Şahika öldü. Kulis dedikodularına göre bu ölümün nedeni Yasak Elma setinde yaşanan bir tartışma. İddiaya göre Eda Ece ile yönetmen Neslihan Yeşilyurt'un bütün seti bekletip dedikodu yapması üzerine Nesrin Cavadzade tepki gösterir. Bunun üzerine yapımcı şirket Nesrin Cavadzade'yi Yasak Elma'dan çıkarır.

Yasak Elma dizisinin setinde olaylar bitmek bilmiyor. Bu akşam yayınlanan 109. son bölümünde Şahika karakteri öldürüldü. Ancak magazin gündeminde ve sosyal medyada dolaşan iddialar Şahika'nın öldürülmesinin dizinin setinde yaşanan bir tartışma sonrası belirlendiğini gösteriyor. Olayda adı geçenler Eda Ece, yönetmen Neslihan Yeşilyurt ve Nesrin Cavadzade. Üçlü arasında geçenler sosyal medyada oldukça çok konuşuldu. Bu akşam Şahika'nın diziden ayrılması sonrası ayyuka çıkan dedikodular neler?


Buna göre, dizinin setinde yönetmen Neslihan Yeşilyut, Yıldız karakterini canlandıran güzel oyuncu Eda Ece ile saatlerce dedikodu yapmış onları bekleyen set ekibini sinirlendirmişlerdi. Duruma tepki gösterenlerin başında ise Nesrin Cavadzade geliyordu. Nesrin Cavadzade; "hepimiz bekliyoruz sonra devam edin sohbetinize" demesi üzerine yönetmen Neslihan Yeşilyurt Şahika'yı diziden çıkardı.

Altın Portakal'a Nesrin Cavadzade'nin giydiği kıyafet damga vurdu

Sosyal medyada Şahika'nın öldürülmesi ve dolayısıyla Nesrin Cavadzade'nin diziden ayrılmasının nedeni eleştirilere neden oldu. Nesrin Cavadzade'nin tarafında olan izleyiciler, 2 altın portakal sahibi oynadığı 9 filmde 10 ödül almış Nesrin Cavadzade'nin sette yaşananlarda haklı olan taraf olduğu konusunda hemfikirler.

Altın Portakal'da ödül gecesi - Keyif Haberleri


Diğer yandan sette yaşananlar Eda Ece ile Nesrin Cavadzade arasında bir gerginlik olduğu konusunda akıllarda soru işareti bıraktı. Eda Ece sorular ve iddialar karşısında sessiz kalmayı yeğlemişti.

Altın Portakal'ın 'en iyi kadını': Festivaldeki sansür utanç verici

Ne olursa olsun bundan sonra Eda Ece'nin göstereceği Yasak Elma performansı Şahika'nın diziden ayrılmasından sonra daha çok konuşulacak.

Nesrin Cavadzade ve Neslihan Yeşilyurt tartışmasında son perde! Yasak Elma Şahika nasıl öldürüldü? Cavadzade Eda Ece ile ne yaşadı? ile ilgili etiketler Yasak Elma Eda Ece şahika nesrin cavazade neslihan yeşilyurt
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.