Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan ayrıldı mı?

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Nesrin Cavadzade, sosyal medya hesabından sevgilisi ve aynı zamanda dizideki rol arkadaşı Gökhan Alkan ile olan tüm fotoğraflarını sildi. Ayrıldıkları konuşulan çiftten henüz bir açıklama gelmedi.

FOX TV ekranında yayınlanan Yasak Elma dizisinde bir dönem birlikte rol alan Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan'ın arkadaşlıkları aşka dönüştü. Geçtiğimiz sene Alkan'ın diziden ayrılmasının ardından çift, sosyal medya hesaplarından birlikte olduklarını duyurmuştu.

FOTOĞRAFLARI KALDIRDI

Geçtiğimiz aylarda erkek arkadaşını ailesiyle tanıştırarak evlilik sinyali veren güzel oyuncu, son hamlesiyle kafaları karıştırdı. Cavadzade, Instagram hesabından oyuncu sevgilisiyle olan bütün fotoğraflarını sildi. Güzel oyuncunun bu hamlesi ayrılık iddialarını gündeme getirdi.

Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan ayrıldı mı?

BİR FOTOĞRAFA KIYAMADI

Cavadzade sadece Gökhan Alkan ile balkonda verdiği bir pozu silmedi. Gökhan Alkan ise kendisi Instagram hesabından aşk pozlarını kaldırmadı.

Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan ayrıldı mı? - Resim : 2

Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Nesrin Cavadzade Aşk Gökhan Alkan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.