Nesrin Cavadzade ve Burak Deniz sevgili mi? Cavadzade'nin seviglisi Alihan mı?

Nesrin Cavadzade ve Burak Deniz sevgili mi? Magazin gündeminde konuşulan konular arasında Nesrin Cavadzade ve Burak Deniz'in sevgili olduğu iddiaları yer alıyor. Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'da Cavadzae'nin sevgilisinin Alihan olduğunu söylüyor. Peki Nesrin Cavadzade ve Burak Deniz sevgili mi? Aşk mı yaşıyorlar? Nesrin Cavadzade'nin seviglisi Alihan kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Nesrin Cavadzade ve Burak Deniz sevgili mi? Magazin gündeminde konuşulan konular arasında Nesrin Cavadzade ve Burak Deniz'in sevigili olduğu iddiaları yer alıyor. Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'da Cavadzae'nin sevgilisinin Alihan olduğunu söylüyor. Peki Nesrin Cavadzade ve Burak Deniz sevgili mi? Aşk mı yaşıyorlar? Nesrin Cavadzade'nin seviglisi Alihan kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Nesrin Cavadzade ve Burak Deniz sevgili mi? Cavadzade'nin seviglisi Alihan mı?

Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın özel haberine göre Nesrin Cavadzade, Büşra Develi'den geçtiğimiz günlerde ayrılan Burak Deniz ile birlikte değil. Cavadzade, sevgilisi Alihan ile birlikte Akdeniz turunda.

Nesrin Cavadzade ve Burak Deniz sevgili mi? Cavadzade'nin seviglisi Alihan mı? - Resim : 2

Bugün Nesrin Cavadzade'nin rol arkadaşı Burak deniz ile birlikte olduğu yönünde iddialar ortaya atıldı. Ne var ki Cavadzade, iki ay önce ilişkiye başladığı Alihan adlı sevgilisiyle dün gece tatile çıktı.

Nesrin Cavadzade, Alihan ile birlikte 15 günü kapsayan Yunanistan, İtalya ve Fransa'nun güney sahillerinde Akdeniz turu yapacak.

NESRİN CAVADZADE

Nesrin Cavadzade (30 Temmuz 1982, Bakü), Azerbaycan asıllı Türk dizi ve sinema oyuncu.

Nesrin Cavadzade, Bakü'de doğdu ve Türkiye'ye 11 yaşında geldi. Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olduktan sonra 2 yıl boyunca Şahika Tekand Studio Oyuncuları'nda oyunculuk üzerine eğitim aldı.

Üniversiteden sonra "Yersiz Yurtsuz" dizisinde başrolü üstlenerek televizyon dünyasına adım attı ve projeden hemen sonra aynı zamanda dizinin de yönetmeni olan Cemal Şan'ın ünlü Aşk Üçlemesinin ikinci filmi olan "Dilber'in Sekiz Günü"nde başrolde yer aldı. Bu filmdeki rolüyle Erzurum, Bursa ve Ankara Film Festivalleri'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödüllerina layık görüldü. Bu başarının ardından yine yönetmenliğini Cemal Şan'ın yaptığı "Acı" filminde rol aldı ve sergilediği performansla eleştirmenler tarafından övgüyle karşılandı.

Sinema dışında "Samanyolu" ve "Al Yazmalım" gibi televizyon projelerinde de yer alan oyuncu, 2011 yılında Hasan Tolga Pulat'ın yönettiği "Güzel Günler Göreceğiz" filminde oynadı ve canlandırdığı Anna karakteriyle 48. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu", 23. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde ise "En İyi Kadın Oyuncu" seçildi. 2012 yılında "Ağır Roman"ın televizyon uyarlaması olan "Ağır Roman Yeni Dünya" dizisindeki Kara Leyla rolüyle yer aldı. Dizi uzun soluklu olmasa da oyuncu, canlandırdığı karakterle dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

Daha çok sinema oyunculuğuyla anılmak istediğini vurgulayan ve kariyeri sinemadaki başarılarıyla öne çıkan oyuncu 2014 yılında da bu başarısını sürdürdü. Kutluğ Ataman'ın son filmi Kuzu , Erol Mintaş'ın ilk uzun metrajı Annemin Şarkısı ve Çanakkale Harbini anlatan Son Mektup 'ta yer alan oyuncu Kuzu ile 51. Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazandı.

FİLM VE DİZİLERİ

2016 – Kış Güneşi (Efruz) (TV Dizisi)
2015 – Çanakkale Yüzyıllık Mühür (Ayşe Kız) (TV Dizisi)
2015 – Son Mektup (Sinema Filmi)
2014 – Kuzu (Medine ) (Sinema Filmi)
2014 – Annemin Şarkısı (Zeynep)(Sinema Filmi)
2014 – Küçük Ağa
2013 – Görüş Günü Kadınları
2012 – Ağır Roman Yeni Dünya
2012 – Derin Nefes Al (Kısa Film)
2011 – Yangın Var
2011 – Güzel Günler Göreceğiz
2011 – Al Yazmalım
2010 – Samanyolu
2010 – Acı
2009 – Gitmek: Benim Marlon ve Brandom
2008 – Dilber’in Sekiz Günü
2007 – Pazar – Bir Ticaret Masalı
2007 – Yersiz Yurtsuz

BURAK DENİZ KİMDİR?

Burak Deniz, 20 Ekim 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.Üniversite eğitimini Çanakkale 18 Mart Üniversitesi'nde Sanat Tarihi bölümünde tamamlayarak mezun oldu.Burak Deniz’in boyu 1.85 metre uzunluğundadır ve Terazi burcudur.

İlk defa 2011 yılında yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği Kolej Günlüğü dizisi ile ekranlarda yer almıştır. Bu dizide Onur karakterini canlandıran Burak Deniz; Özge Çelik ve Furkan Andıç ile birlikte bu dizide rol aldı.

2012 yılına gelindiğinde "Sultan" adlı dizide Tarık karakterine hayat verdi. Bu dizide Nurgül Yeşilçay, Şahin Irmak,Nur Sürer, Settar Tanrıöğen ile birlikte rol aldı.

2013 - 2014 yılları arasında ise "Kaçak" adlı dizide Burak Topçuoğlu karakterini canlandırdı. Gürkan Uygun, Berk Hakman, Begüm Birgören, Yağmur Tanrısevsin, İnanç Konukçu, Hasan Küçükçetin ile beraber rol aldı.

2015 yılında "Tatlı Küçük Yalancılar" adlı dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Burak Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Dilan Çiçek Deniz ile birlikte rol aldılar.

2015 yılında Medcezir dizisindeki Aras karakteriyle büyük bir beğeni topladı.

Burak Deniz 2017 yılında Fox TV ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye adlı dizide Hazal Kaya ile birlikte baş rolü paylaşıyorlar.

Nesrin Cavadzade ve Burak Deniz sevgili mi? Cavadzade'nin seviglisi Alihan mı? ile ilgili etiketler Nesrin Cavadzade Burak Deniz sevgili mi alihan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.