Nesrin Cavadzade Üç Kuruş Dizisinden Ayrılır Ayrılmaz Yeni projesini duyurdu

Yeni sezonun İddialı Yapımlarından olan Show TV dizisi Üç Kuruş 25. bölüm öncesi sürpriz bir Ayrılık Haberi Geldi. Dizide Bahar karakterini oynayan başarılı oyuncu Nesrin Cavadzade'nin Ayrılık Kararı geldi. Başarılı Oyuncu Ayrılır ayrılmaz Yeni projesini duyurdu.

Üç Kuruş Dizisinde Yer Yerinden Oynayacak. Yeni Sezonun En İddialı Yapımı olan ve Çukur dizisine alternatif olarak görülen Üç Kuruş'ta final öncesi büyük bir ayrılık Haberi Geldi. Ay Yapım imzalı dizi 1 Kasım 2021 tarihinde gösterime girmiş ve büyük bir ilgi çekmişti. Ancak yeni sezonda ekranlarda olmayacak dizide gelişen bir başka olay izleyenleri iyice kopma noktasına getirdi. Nesrin Cavadzade Üç Kuruş Dizisinden Ayrılır Ayrılmaz Yeni Projesini Duyurdu.

Çukur'un ardından farklı konusu ve hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken Üç Kuruş dizisinde Bahar karakterini oynayan Nesrin Cavadzade sezon finalini görmeden diziye veda etti. Son bölümlerde ayrılık sahneleri gösterilen oyuncunun vedası da kesinleşti.

Nesrin Cavadzade Üç Kuruş Dizisinden Ayrılır Ayrılmaz Yeni projesini duyurdu

Nesrin Cavadzade Üç Kuruş'tan ayrıldı. Ayrılır ayrılmaz da yeni projesini duyurdu. Takipçilerinin bundan sonra hangi projede yer alacağını merak ettiği Cavadze'nin yeni projesi de herkesi şaşırttı. Zaten Üç Kuruş'tan ayrılık nedeni de bu proje olduğu belirtiliyor.

NESRİN CAVADZADE ÜÇ KURUŞ'TAN NEDEN AYRILDI?

Cavadzade'nin 14 Haziran'da Disney Plus'ta çekimlerine başlanak bir dizi için Üç Kuruş finali öncesi ayrıldığı belirtildi.

Bu iddialar sonrasında ise güzel oyuncu Nesrin Cavadzade’den şu ana kadar resmi bir açıklama gelmiş değil.

 

Nesrin Cavadzade Üç Kuruş Dizisinden Ayrılır Ayrılmaz Yeni projesini duyurdu ile ilgili etiketler Nesrin Cavadzade üç kuruş bahar proje neden ayrıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.