Nesrin Cavadzade kimdir? Model mi olacak?

Ekranların sevilen oyuncusu Nesrin Cavadzade'ye modellik teklifleri geliyor. Bizim Hikaye'de Tülay karakterini canlandıran Cavadzade'nin model olup olmayacağı ve yaşamı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Nesrin Cavadzade kimdir? Model mi olacak? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Birçok projede yer alan Nesrin Cavadzade hem oyunculuğu hem de güzelliği ile büyük beğeni topluyor. Fox TV ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye dizisinde Tülay karakteri ile ekranlarda yer alıyor. Ünlü oyuncuya modellik teklifleri geliyor. Herkes Cavadzade'nin yaşamını merak ediyor. Peki Nesrin Cavadzade kimdir? Model mi olacak? Kaç yaşında? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Nesrin Cavadzade kimdir? Model mi olacak?

‘Bizim Hikaye’ dizisinin Tülay’ı Nesrin Cavadzade’ye modellik teklifleri yağıyor. Yurtdışındaki bazı markaların tanıtımları için teklif alan oyuncu, “İlk zamanlar çok şaşırmıştım. daha sonra böyle tekliflerin gelmeye devam etmesi, beni mutlu etti. Sevdiğim bir markanın tanıtımı için podyumda olurum. Teklifleri değerlendireceğim” dedi

Cadde'den Sercan Kısmet'in haberine göre, Cavadzade, ayrıca başrolünü oynadığı İspanyol yapımı, ‘El Desentierro’ filminin, eylül ayında düzenlenecek San Sebastian Film Festivali’ndeki prömiyeri için şimdiden hazırlanmaya başladı.


Oyuncu, üç ay sonra gerçekleştirilecek tören için yoğun set programına rağmen spor yapmayı aksatmıyor.

Haftanın beş günü salondan çıkmayan Cavadzade, sağlıklı beslenerek formunu korumaya çalışıyor.

Nesrin Cavadzade, sosyal medyada paylaştığı karelerle yurt dışında birçok firmanın dikkatini çekti.

NESRİN CAVADZADE

Nesrin Cavadzade (30 Temmuz 1982, Bakü), Azerbaycan asıllı Türk dizi ve sinema oyuncu.

Nesrin Cavadzade, Bakü'de doğdu ve Türkiye'ye 11 yaşında geldi. Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olduktan sonra 2 yıl boyunca Şahika Tekand Studio Oyuncuları'nda oyunculuk üzerine eğitim aldı.

Üniversiteden sonra "Yersiz Yurtsuz" dizisinde başrolü üstlenerek televizyon dünyasına adım attı ve projeden hemen sonra aynı zamanda dizinin de yönetmeni olan Cemal Şan'ın ünlü Aşk Üçlemesinin ikinci filmi olan "Dilber'in Sekiz Günü"nde başrolde yer aldı. Bu filmdeki rolüyle Erzurum, Bursa ve Ankara Film Festivalleri'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödüllerina layık görüldü. Bu başarının ardından yine yönetmenliğini Cemal Şan'ın yaptığı "Acı" filminde rol aldı ve sergilediği performansla eleştirmenler tarafından övgüyle karşılandı.

Sinema dışında "Samanyolu" ve "Al Yazmalım" gibi televizyon projelerinde de yer alan oyuncu, 2011 yılında Hasan Tolga Pulat'ın yönettiği "Güzel Günler Göreceğiz" filminde oynadı ve canlandırdığı Anna karakteriyle 48. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu", 23. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde ise "En İyi Kadın Oyuncu" seçildi. 2012 yılında "Ağır Roman"ın televizyon uyarlaması olan "Ağır Roman Yeni Dünya" dizisindeki Kara Leyla rolüyle yer aldı. Dizi uzun soluklu olmasa da oyuncu, canlandırdığı karakterle dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

Daha çok sinema oyunculuğuyla anılmak istediğini vurgulayan ve kariyeri sinemadaki başarılarıyla öne çıkan oyuncu 2014 yılında da bu başarısını sürdürdü. Kutluğ Ataman'ın son filmi Kuzu , Erol Mintaş'ın ilk uzun metrajı Annemin Şarkısı ve Çanakkale Harbini anlatan Son Mektup 'ta yer alan oyuncu Kuzu ile 51. Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazandı.

FİLM VE DİZİLERİ

2016 – Kış Güneşi (Efruz) (TV Dizisi)
2015 – Çanakkale Yüzyıllık Mühür (Ayşe Kız) (TV Dizisi)
2015 – Son Mektup (Sinema Filmi)
2014 – Kuzu (Medine ) (Sinema Filmi)
2014 – Annemin Şarkısı (Zeynep)(Sinema Filmi)
2014 – Küçük Ağa
2013 – Görüş Günü Kadınları
2012 – Ağır Roman Yeni Dünya
2012 – Derin Nefes Al (Kısa Film)
2011 – Yangın Var
2011 – Güzel Günler Göreceğiz
2011 – Al Yazmalım
2010 – Samanyolu
2010 – Acı
2009 – Gitmek: Benim Marlon ve Brandom
2008 – Dilber’in Sekiz Günü
2007 – Pazar – Bir Ticaret Masalı
2007 – Yersiz Yurtsuz

BİZİM HİKAYE

Şehrin yoksul semtlerinden birinde yaşam mücadelesi veren bir aile ve o ailenin adeta annesi haline gelmiş en büyük çocuğu Filiz’le başlar hikayemiz… Anneleri terk edip gittiğinden beri 5 küçük kardeşine bakan Filiz, alkolik babaları Fikri’ye rağmen ailesine sahip çıkar ve şikayet etmeden hayata sıkı sıkı tutunur. Filiz gibi kardeşleri de asla kasvete kapılmayan, başlarının çaresine bakmayı öğrenmiş, güçlü ve dik duran çocuklardır;
Filiz’in bir küçüğü üstün zekalı Rahmet, onun bir küçüğü, şimdiden zorlu bir yasak aşk yaşayan Hikmet, onun bir küçüğü vicdanlı ve duygusal Kiraz, onun küçüğü Fikret ve en küçükleri 1.5 yaşındaki İsmet.Filiz bütün hayatını kardeşlerine adamış, en yakın arkadaşı ve komşusu Tülay’la dertleşen, günü birlik işlerden para kazanmaya çalışan, sorumlulukları kendinden büyük bir genç kızken birden hayatına yakışıklı ve karizmatik Barış girer. Bir anda çıkıp gelen bu esrarengiz genç adam, hem Filiz’in kalbini kazanıp hem de ailenin bir parçası olabilmek için elinden geleni yapacaktır.

Filiz’e ilk gördüğü anda aşık olan Barış onu etkileyebilmek için çabalarken, Filiz zorlu hayatında aşka yer olmadığını düşünür ve Barış’a karşı hissettiklerini inkar etmeye çalışır.

Senelerdir Filiz’e aşık olan polis Memuru Cengiz’in korumacı tavrı da eklenince işler Barış’ın sandığı kadar kolay ilerlemez. Üstüne üstlük Barış’ın gizlediği kimliği ve esrarengiz yaşantısı da ilişkileri için bir tehlike oluşturur.
Hayatını sadece içmeye ve kolay yoldan para kazanmaya adamış babaları Fikri’ye rağmen birbirlerine tutunup mutlu olmaya çalışan 6 kardeş ve Filiz’e aşık Barış’ın kesişen yolları herkesi yeni hikayelere götürecektir.

 

 

Nesrin Cavadzade kimdir? Model mi olacak? ile ilgili etiketler Nesrin Cavadzade kimdir model mi olacak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.