Neslişah Alkoçlar sağlıklı ve fit vücudu ile dikkat çekti!

Engin Altan Düzyatan'ın eşi Neslişah Alkoçlar Düzyatan, dün sosyal medya hesabından bikinili fotoğrafını paylaştı. İki çocuk annesi Düzyatan'ın fit vücuduna beğeni yağdı.

2014 yılında nikah masasına oturan Neslişah Alkoçlar Düzyatan ve Engin Altan Düzyatan Mykonos'ta tatil yapıyor. İkinci bebeğini dünyaya getiren Düzyatan'ın fit vücudu tam not aldı.

Neslişah Alkoçlar sağlıklı ve fit vücudu ile dikkat çekti!

FİT VÜCUDU DİKKAT ÇEKTİ

İlk çocuğunu 2016, ikinci çocuğunu da geçtiğimiz sene kucağına alan Neslişah Düzyatan, sosyal medya hesabından tatil paylaşımları yapmaya devam ediyor. Ailesiyle tatil yapan Düzyatan, dün bikinili fotoğrafını paylaştı. İki doğum yapan Alkoçlar'ın kusursuz fiziğine de takipçilerinden beğeni yağdı.

Neslişah Alkoçlar sağlıklı ve fit vücudu ile dikkat çekti! - Resim : 2

ÜNLÜLER YORUMSUZ KALMADI

Düzyatan'ın bikinili fotoğrafına ünlü isimler de yorumsuz kalmadı. Burcu Kıratlı ve Engin Altan Düzyatan fotoğrafın altına Düzyatan'ın pozunu beğendiklerine dair emojiler koydu.

Neslişah Alkoçlar sağlıklı ve fit vücudu ile dikkat çekti! - Resim : 3

EŞİNİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Neslişah Düzyatan, Instagram hesabının hikaye kısmından 40'ıncı yaşına basan Engin Altan Düzyatan'ın doğum gününü kutlamayı da ihmal etmedi.

Neslişah Alkoçlar sağlıklı ve fit vücudu ile dikkat çekti! ile ilgili etiketler Engin Altan Düzyatan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.