Neslihan Demir Güler: 5 kupa hedefiyle çıktık. 2 tanesini aldık, geriye 3 tane kaldı

CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Yarı Finali'nde iki Türk temsilcisi VakıfBank ile Fenerbahçe Opet karşı karşıya gelecek. Şampiyonlar Ligi kupasını 4 kez müzesine götüren VakıfBank ile bir kez kazanan Fenerbahçe Opet'in karşı karşıya geleceği ve kazananın finalde İtalya temsilcisi Imoco Conegliano ile oynayacağı eşleşme öncesinde VakıfBank Spor Kulübü'nün genel menajeri Neslihan Demir Güler ile milli libero Ayça Aykaç DHA'ya özel açıklamalarda bulundu.

CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Yarı Finali'nde iki Türk temsilcisi VakıfBank ile Fenerbahçe Opet karşı karşıya gelecek.

2 maç sonunda finale kalacak takımın belli olacağı yarı final eşleşmesinin ilk maçı, yarın saat 19.00'da VakıfBank'ın ev sahipliğinde VakıfBank Spor Sarayı'nda oynanacak.

İki takım bu müsabakanın rövanşında ise 6 Nisan Çarşamba günü saat 19.00'da Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde Burhan Felek Voleybol Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

NESLİHAN DEMİR GÜLER: GÖNÜL İSTERDİ Kİ FİNALDE KARŞILAŞALIM

VakıfBank Spor Kulübü Genel Menajeri Neslihan Demir Güler, Fenerbahçe Opet'in çok güçlü bir rakip olduğunu söyleyerek, "Gönül isterdi ki Avrupa'nın en büyük kupasında iki Türk takımı keşke finalde karşılaşabilseydi. Ama maalesef böyle olmadı. Fenerbahçe hem Türkiye Ligi'nde hem de Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda mücadele etme şansı bulduğumuz çok iyi bir takım. İki takımın da çok iyi olduğunu düşünüyorum. İzleme kalitesi anlamında çok iyi iki maç olacağını düşünüyorum. İnşallah biz galip çıkarız ve adımızı finale yazdırırız" dedi.

"5 KUPA HEDEFİYLE YOLA ÇIKTIK, 2'SİNİ ALDIK, KALDI 3"

Sürekli başarı kazanan bir takımda motivasyonu nasıl sağladıklarıyla ilgili gelen soruya Neslihan, "Aslında hiçbir sıkıntı yok. Her sezon yeni hedeflerle yolumuza çıkıyoruz. Bu sezon 5 kupa hedefiyle çıktık. 2 tanesini aldık, geriye 3 tane kaldı. Bunların birinde finale çıkmak istiyorsak, oynayacağımız 2 Fenerbahçe maçı da çok önemli. Herkes bunun farkında. Böyle bir motivasyon problemi pek yaşamıyoruz. Herkes bu maçlara çıkmak için sabırsızlanıyor diyebilirim" yanıtını verdi.

AYÇA AYKAÇ ESKİ TAKIMINA KARŞI

VakıfBank'ın milli liberosu Ayça Aykaç, bildikleri ve tanıdıkları bir rakiple oynadıkları için çok şanslı olduklarını belirterek, "Gönül isterdi ki finalde baş başa gelelim ama kısmet yarı finaleymiş. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz, inşallah güzel ve keyifli maçlar izleteceğiz voleybolseverlere diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Eski takım arkadaşlarıyla rakip olarak karşı karşıya gelecek olmalarıyla ilgili kendi aralarında hiç bu konuda konuşup konuşmadıkları sorulan Ayça Aykaç, "Çok garip gelecek ama maçla ilgili konuşmuyoruz genelde. O kadar çok voleybolun içindeyiz ki takım arkadaşlarımızla beraber, genelde voleybol dışında konuşuyoruz. Maçtan önce vakit geçirdiğimiz arkadaşlarımız oluyor ama maçta rakip oluyoruz. O yüzden genelde bir şey konuşmuyoruz" diye konuştu. 

Neslihan Demir Güler: 5 kupa hedefiyle çıktık. 2 tanesini aldık, geriye 3 tane kaldı ile ilgili etiketler VakıfBank Fenerbahçe Opet cev şampiyonlar ligi neslihan demir Ayça Aykaç
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.