Neslihan Demir gözyaşları içinde konuştu! İzle!

Galatasaray, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Final Four mücadelesinde dördüncü olurken voleybolumuzun efsane isimlerinden Neslihan Demir kariyerini noktaladı. Gözyaşları içersinde konuşma yapan deneyimli voleybolcunun yaşamı ve konuşması merak ediliyor. İşte Neslihan Demir ağladığı video! Ünlü voleybolcu kimdir? Neslihan Demir Güler kiminle evli? Detaylar haberimizde...

Ünlü voleybol oyuncusu Neslihan Demir kariyerini noktaladı. Galatasaray, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Final Four mücadelesinde dördüncü olurken Neslihan Demir kariyerini veda etti. Gözyaşları iöersinde konuşan Demir'in konuşması herkes tarafından merak ediliyor. İşte Neslihan Demir gözyaşları içinde konuştuğu videoyu izle! Ünlü voleybolcu kimdir? Neslihan Demir Güler kiminle evli? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Neslihan Demir gözyaşları içinde konuştu! İzle!

Romanya'nın başkenti Bükreş'te oynanan Final Four üçüncülük maçı sonrası kariyerini sonlandıran deneyimli voleybolcu Neslihan Güler, gözyaşları içinde veda etti.

CEV Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi'nde Final Four heyecanı Romanya'nın başkenti Bükreş'te yaşanıyor. Bugün İtalyan ekibi Imoco Volley Conegliano ile üçüncülük maçına çıkan Galatasaray, rakibine 3-0 mağlup olarak turnuvayı dördüncü sırada tamamladı. Sarı-kırmızılı takımda kariyerini noktalayan Neslihan Güler, gözyaşları içinde veda etti.
Mücadele sonrası duygularını paylaşan Neslihan Güler, "Hayatımda ilk defa önümde ne olduğunu bilmiyorum. Çok mutluyum, herkese teşekkür ediyorum. Herkes hakkını helal etsin" dedi.
'Kariyerinde geride ne bıraktın' sorusuna deneyimli voleybolcu, “Bir omuz, iki diz, iki bilek bıraktım herhalde. Çok da bir şey bıraktığımı düşünmüyorum. Çok keyif aldığım bir şey yaptım. Ama bizim için bunu yapabilmek sınırlı. Elimden geleni yaptım. Benim üzerimde emeği geçen herkes hakkını helal etsin" diye konuştu.
Kaybedilen mücadeleyi de değerlendiren Neslihan, "Final Four’da bana göre daha iyi olabilirdik. Final oynamayı hak ettiğimizi düşünüyorum ama bazen bazı şeylerin önüne geçemiyorsunuz. Kontrolünüzden çıkıyor her şey ve olmuyor. Ben gelmeden önce bir sakatlık yaşamıştım. İki tane iğne olup çıktım maça ama yine de bir şey yapmadım. Olmayınca olmuyor. 24 senede bunu öğrendim. Hepsiyle oynamak benim için büyük bir şans. Herkese çok teşekkür ediyorum. Benim için çok keyifli bir yıldı" ifadelerini kullandı.
Neslihan, kariyer planlaması ile ilgili olarak ise henüz bir planının olmadığını paylaştı.

NESLİHAN DEMİR

Voleybola 1995 yılında Eskişehir DSİ’de başladı. 14 yaşında iken, ilk transferini yaptı ve Yeşilyurt Spor Kulübü’nde oynamaya başladı. Yeşilyurt’da 4 sene forma giydikten sonra 2002'de transfer olduğu VakıfBank'ta oynarken yıldızı parladı. Bu kulüp altında 2 şampiyonluk, 1 Top Teams Cup kazandıktan ve 2006 yılında Cannes’da duzenlenen Indesit Şampiyonlar Ligi Final Four’unda forma giydi.

2006-2007 sezonunda İspanya’nin Spar Tenerife Marichal takımıyla 4 senelik anlaşma imzaladı. Spar Tenerife takımıyla yaptığı 4 senelik anlaşma sonrasında, bu kulüp takımıyla çıktığı ilk maçta 34 sayı ile oynamasından sonra, Spar Tenerife takımının taraftarları Neslihan'a; "Demir Yumruk" lakabını takmışlardır. Dünyada Neslihan için kullanılan bazı lakaplar ise şöyledir: " Voleybolun Messi'si, Demir Lady, Çekiç..." Türkiye'de ise Neslihan'a "Türk Voleybolunun Demir Lady'si" denir.

Neslihan Demir, 2008-2010 yılları arasında eski takımı olan VakıfBank takımında forma giydikten sonra, 2010-11 sezonu için Eczacıbaşı SK ile anlaşmaya vardı ve 7 sezon forma giydi. 2017 yılında Galatasaray ile sözleşme imzalamıştır.

Millî takım
Millî formayı ilk olarak genç millî takımda giydi. İlerleyen yıllarda başarılı oyunuyla A millî takımın değişmez ismi oldu. İlk A millî takım formasını 16 yaşında giydi. Türkiye'nin katıldığı tüm şampiyonalarda, Neslihan smaçları ile millî takıma sayılar kazandırdı. Sağ kolunu neredeyse hiç kullanmadığı halde güçlü hücum oyunuyla millî takımı pek çok maçta sırtladı.

millî takımlar düzeyinde Dünya Şampiyonası'nda 2 sene art arda en skorer oyuncu unvanını kazanan tek oyuncudur. 2006 Dünya Şampiyonası'nda 225, 2010 dünya şampiyonasında 251 sayıyla en skorer oyuncu ödülünü almıştır.

Başarıları
Kulüp
2014-15 CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu
2012 Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi Şampiyonluğu
2011 Türkiye Kupası Şampiyonluğu - Eczacıbaşı Vitra
2010 Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi İkinciliği
2010 Türkiye Kupası İkinciliği
2005 Türkiye Ligi Şampiyonluğu
2004 Top Teams Cup Şampiyonluğu
2004 Türkiye Ligi Şampiyonluğu
Millî takım
2012 Yaz Olimpiyatlarına Katıldılar
2012 World Grand Prix Finalleri - Bronz Madalya
2009 Akdeniz Oyunları -Gümüş madalya - Pescara, İtalya
2005 Akdeniz Oyunları Şampiyonluğu, Almeria, İspanya
2003 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası - İkinciliği
Bireysel
2011 Avrupa Voleybol Sampiyonasi - En Skorer Oyuncu
2007 Indesit Şampiyonlar Ligi - En iyi servis atan oyuncu
2006 Indesit Şampiyonlar Ligi Final Four - En skorer oyuncu
2006 Indesit Şampiyonlar Ligi - En iyi servis atan oyuncu
2005 Indesit Sampiyonlar Ligi - En skorer oyuncu, En iyi servis atan oyuncu
2012 World Grand Prix Finalleri - En iyi servis atan oyuncu
2011 Avrupa Voleybol Şampiyonası - En skorer oyuncu- Türkiye
2011 Bayanlar Dünya Grand Prix Avrupa Kıtası Elemeleri - En değerli oyuncu -MVP-
2011 Bayanlar Dünya Grand Prix Avrupa Kıtası Elemeleri - En skorer oyuncu
2010 Dünya Voleybol Şampiyonası - En skorer oyuncu
2006 Dünya Voleybol Şampiyonası - En skorer oyuncu
2014 Avrupa Şampiyonlar Ligi - En İyi Smaçör

KİMİNLE EVLENDİ?

Sporcu Ankara Atatürk Anadolu Lisesi'nden mezundur. 2006 yılında evlendiği Orkun Darnel'den, 2013 yılında boşanmıştır. Boşandığı eşinden Zeynep Penelope adında bir kız çocuğu vardır. 17 Haziran 2014'te sinema ve tiyatro oyuncusu Kamil Güler ile evlenmiştir.

 

 

Neslihan Demir gözyaşları içinde konuştu! İzle! ile ilgili etiketler video neslihan demir gözyaşları kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.