Neslihan Atagül'ün şoförü ilk kez görüntülendi! Kadir Doğulu sorusunu duyunca bakın ne yaptı?

Oyuncu Neslihan Atagül eşi Kadir Doğulu ile ilgili iddiaların ardından ilk kez kameralara yakalandı. Nişantaşı'nda görüntülenen oyuncunun şoförü ilk kez görüntülendi.

Eşi Kadir Doğulu ile ayrıldı iddiları ile gündeme gelen güzel oyuncu Neslihan Atagül, daha önce özel isteklerini yaptırdığı nedeniyle şoför bulmakta zorlandığını açıklamıştı. Bu akşam Nişantaşı'nda bir mekanda görüntülenen Atagül'ün şoförünün kadın olması dikkat çekti.

TARİKAT İDDİASI SORULDU

Atagül, basın mensuplarının "Kadın şöförle mi çalışıyorsunuz?" soruna "Didem'le birlikte çalışıyoruz" yanıtı verdi.Atagül, geçtiğimiz günlerde eşi Kadir Doğulu ile bir tarikata bağlı oldukları şeklinde çıkan iddiaları duyduğunda ise şoförüne "Tamam devam ediyoruz, gidelim" diyerek talimat verip, sorulardan kaçtı.

AYRILIK İDDİASINA YANIT GELDİ

2016 yılında evlenen Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun arasının oyuncu Serra Arıtürk yüzünden açık olduğu iddia edilmişti.Sosyal medya hesabından eşi Neslihan Atagül'ün fotoğrafını paylaşan Kadir Doğulu, "Keşke herkes benim gibi görebilse seni, güzel gönlünü, hür vicdanını geleceğe dair ümitlerini… O zaman bir değil, bütün ödülleri sana vermek isterlerdi. Tebrik ederim yetenekli ve güzel sevdiğim… Daha nicelerine" diyerek ayrılık ve ihanet iddialarını yalanladı.

Neslihan Atagül'ün şoförü ilk kez görüntülendi! Kadir Doğulu sorusunu duyunca bakın ne yaptı? ile ilgili etiketler Neslihan Atagül Kadir Doğulu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.