Neslihan Atagül'ün eşi Kadir Doğulu eski rol arkadaşı Serra Arıtürk ile evlendi mi?

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında “Felaket Tellalı” olarak anılan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’ın Kadir Doğulu hakkında ortaya attığı iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Onur Akay, Neslihan Atagül ile 2016 yılında hayatını birleştiren Kadir Doğulu’nun, 'Aşkın Tarifi' dizisindeki partneri olan 23 yaşındaki oyuncu Serra Arıtürk’le imam nikâhlı evli olduğunu iddia etti.

'Felaket tellalı' lakaplı ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Esra Sönmezer’in “Pembe Pijama” programına konuk oldu. Akay’ın ünlü oyuncu Kadir Doğulu ile ilgili iddiası ise izleyiciyi şoke etti.

Neslihan Atagül'ün eşi Kadir Doğulu eski rol arkadaşı Serra Arıtürk ile evlendi mi?

Geçtiğimiz aylarda Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çiftinin boşanacağını iddia eden Onur Akay, bir başka magazin programında çiftin bir ödül töreni öncesi araya girenler sayesinde barıştığını ifade etmişti. Akay şimdi ise canlı yayında herkesi şoke eden bir açıklama yaptı.

Neslihan Atagül'ün eşi Kadir Doğulu eski rol arkadaşı Serra Arıtürk ile evlendi mi? - Resim : 2

'KADİR DOĞULU - SERRA ARITÜRK' EVLİ İDDİASI

Onur Akay, “Ben Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun aralarının iyi olmadığına ve boşanacaklarına dair bir şey yazmıştım. Ama onları barıştırdılar, araya girdiler. Kulislerde olan bir iddia, konuşuluyor. Benim kulağıma geldi. Serra Arıtürk oyuncu partneriydi Kadir Doğulu’nun. Onunla imam nikâhlı evlendiğini söyleyenler var.” ifadelerini kullandı.

Akay, bu duyumu Doğulu ve Atagül çiftinin yakın çevresinden aldığını ve bu yakın çevresinin içinde ünlü isimlerin de olduğunu iddia etti.

 Neslihan Atagül'ün eşi Kadir Doğulu eski rol arkadaşı Serra Arıtürk ile evlendi mi? - Resim : 3

 

Neslihan Atagül'ün eşi Kadir Doğulu eski rol arkadaşı Serra Arıtürk ile evlendi mi? ile ilgili etiketler Neslihan Atagül Onur Akay Kadir Doğulu imam nikahı Serra Arıtürk Aşkın tarifi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.