Neslihan Atagül'ü Serra Arıtürk ile aldattığı konuşuluyordu... Kadir Doğulu sessizliğini ilk kez bozdu

5 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu çift Kadir Doğulu (39) ve Neslihan Atagül'ün (29) evliliğinde yasak aşk krizi çıktığı ve boşanacakları konuşuluyordu. Son dönemde adı eski rol arkadaşı Serra Arıtürk'le anılan Kadir Doğulu konu ile ilgili ilk kez konuştu. Eşi Neslihan Atagül'ü eski rol arkadaşı Serra Arıtürk ile aldattığı iddia edilen Kadir Doğulu hakkında çıkan haberlere bakın nasıl cevap verdi...


2016 yılında görkemli bir düğünle Neslihan Atagül ile nikah masasına oturan yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu hakkında skandal bir iddia ortaya atıldı. Mutlu birliktelikleriyle parmak ısırtan çiftin evliliğinde yasak aşk krizi çıktığı iddia edildi. Eski rol arkadaşı Serra Arıtürk ile adı aşk dedikodularına karışan Kadir Doğulu sonunda aldatma iddiaları karşısında sessizliğin bozdu.

 Neslihan Atagül'ü Serra Arıtürk ile aldattığı konuşuluyordu... Kadir Doğulu sessizliğini ilk kez bozdu

İHANET İDDİALARINI Tİ'YE ALDI

Önceki gün Etilerde objektiflere takılan ve aldatma iddialarıyla ilgili açıklama yapan Kadir Doğulu şunları söyledi...

Ünlü oyuncu, "Evet, ihanet ettim. Sabah kalktığım zaman sevgilimin yüzüne bakmadım, ihanet ettim" diyerek, iddiaları ti'ye aldı. Daha sonra sözlerine, "Bunlar iddia, siz sorduğunuz için cevap vermeli miyim?” şeklinde devam etti.

Doğulu açıklamasına, "Bu haberi yapanlara sadece 'Hadi oradan' diyorum. Siz böyle bir iddiaya inanıyor musunuz gerçekten? Neslihan ile çok mutluyuz" sözlerini ekledi.


Bilal Özcan’ın Instagram'da canlı yayınına konuk olan Onur Akay, Kadir Doğulu’nun son dizisindeki rol arkadaşı Serra Arıtürk’le birlikte olduğu iddiasını öne sürerek "Serra ve Kadir 2 hafta ortadan kaybolmuş. Çok sıkıntılı dönemler yaşıyormuş Neslihan. Neslihan Dubai'de üzgünmüş. Terk ettiği konuşuluyor Kadir Doğulu'yu. Çiftin boşanacağı konuşuluyor" ifadelerini kullanmıştı.

 

Neslihan Atagül'ü Serra Arıtürk ile aldattığı konuşuluyordu... Kadir Doğulu sessizliğini ilk kez bozdu ile ilgili etiketler Kadir Doğulu Neslihan Atagül Serra Arıtürk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.