Neslihan Atagül'den Sadakatsiz'e Derin Darbe: Yeni Sezonda Melis Sezen Şoku!

Sadakatsiz 2. yeni sezonunda yer yerinden oynuyor. Yeni sezon tarihi belli olan Sadakatsiz’de Derin karakterini canlandıran Melis Sezen ile yolların ayrılacağı iddia edilirken yerine gelecek olan isim bomba etkisi yaratıyor.

Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadığı Sadakatsiz dizisinde 2. yeni sezon için geri sayım devam ederken son gelen haberler şimdiden izleyiciyi de bomba etkisi yaşanmasına neden oluyor. Senaryo gereğince yeni sezonda Derin karakterini canlandıran Melis Sezen’in diziden ayrılacağı iddia edilirken yerine de Sefirin Kızı’nda Nare karakterine hayat veren Neslihan Atagül’ün geleceği konuşuluyor.

Bağırsak sendromu hastalığına yakalanan ve bir süredir dinlenerek hayatına devam eden Atagül’ün kendisini biraz toparladığı gözlemlenirken pandemi nedeniylede kendisine daha önce gelen dizi tekliflerini geri çevirdiği ifade edildi. Asıl bomba ise daha sonrasında patladı. Çünkü güzel oyuncu öyle bir diziden teklif aldı ki şimdiden herkesin ağzı kulaklarına varacak diyebiliriz.

Neslihan Atagül'den Sadakatsiz'e Derin Darbe: Yeni Sezonda Melis Sezen Şoku!

Kanal D’de yayınlanan ve başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadığı Sadakatsiz dizisinin yeni sezonu için teklif aldığı iddia edilen Atagül’ün bu konuda düşünmek için biraz süre istediği kulislerden gelen son bilgilerden birisi oldu. Daha öncesinde Sadakatsiz dizisi için Hülya Avşar’ın da kadroya dahil edileceği iddia edilmiş ancak bu yönde bir adım atılmamıştı.

Neslihan Atagül’ün ismi son haftalarda eşinin de başrollerinde oynadığı Aşkın Tarifi’nde yaşanan sahnelerde uzunca bir süre gündemde yer almıştı. Rol arkadaşı Serra Arıtürk ile yakınlaştığı anların görüntüsüne kıskançlığını ekleyen Atagül’ün bu konuda eşi Doğulu’ya uyarılarda bulunduğu bile iddia edilmişti.

Neslihan Atagül'den Sadakatsiz'e Derin Darbe: Yeni Sezonda Melis Sezen Şoku! - Resim : 2

Hatta son alınan bilgilerde ise yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu’nun Aşkın Tarifi dizisinden Atagül’ün isteği doğrultusunda ayrılabileceği biel konuşulmuş ancak bu haber için bir doğrula açıklaması yapılmamıştı. Şimdi izleyenler Sadakatsiz’in 2. yeni sezonu için beklemeye başladı.

Neslihan Atagül'den Sadakatsiz'e Derin Darbe: Yeni Sezonda Melis Sezen Şoku! ile ilgili etiketler Melis Sezen Neslihan Atagül Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.