Neslihan Atagül Sadakatsiz'e Geliyor! Asya İle Derin'in Hayatı Artık Paramparça! İşte Yeni Sezon

Son günlerde Eşi Kadir Doğulu’nun oynadığı Aşkın Tarifi dizisindeki sahnelerle adından söz ettiren güzel oyuncu Neslihan Atagül için yeni sezonda bomba gibi bir diziden teklif geldiği iddia edildi. İlk sezonunda harikalar yaratan ve reyting rekorları kıran dizinin adını duyunca hayranlarda bu işe oldukça şaşıracak.

Son olarak Star TV ekranlarındaki Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterine hayat veren güzel oyuncu Neslihan Atagül, son bölümlere doğru rahatsızlığından dolayı yapımı bırakmak durumunda kalmış ve hayranlarını oldukça üzmüştü. Ancak yaşanan son gelişmeler, Atagül’ün yeni sezon öncesinde reyitng rekorları kıran bir diziden teklif aldığı yönünde oldu.

Bağırsak sendromu hastalığına yakalanan ve bir süredir dinlenerek hayatına devam eden Atagül’ün kendisini biraz toparladığı gözlemlenirken pandemi nedeniylede kendisine daha önce gelen dizi tekliflerini geri çevirdiği ifade edildi. Asıl bomba ise daha sonrasında patladı. Çünkü güzel oyuncu öyle bir diziden teklif aldı ki şimdiden herkesin ağzı kulaklarına varacak diyebiliriz.

Neslihan Atagül Sadakatsiz'e Geliyor! Asya İle Derin'in Hayatı Artık Paramparça! İşte Yeni Sezon

Kanal D’de yayınlanan ve başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadığı Sadakatsiz dizisinin yeni sezonu için teklif aldığı iddia edilen Atagül’ün bu konuda düşünmek için biraz süre istediği kulislerden gelen son bilgilerden birisi oldu. Daha öncesinde Sadakatsiz dizisi için Hülya Avşar’ın da kadroya dahil edileceği iddia edilmiş ancak bu yönde bir adım atılmamıştı.

Neslihan Atagül’ün ismi son haftalarda eşinin de başrollerinde oynadığı Aşkın Tarifi’nde yaşanan sahnelerde uzunca bir süre gündemde yer almıştı. Rol arkadaşı Serra Arıtürk ile yakınlaştığı anların görüntüsüne kıskançlığını ekleyen Atagül’ün bu konuda eşi Doğulu’ya uyarılarda bulunduğu bile iddia edilmişti.

Neslihan Atagül Sadakatsiz'e Geliyor! Asya İle Derin'in Hayatı Artık Paramparça! İşte Yeni Sezon - Resim : 2

Hatta son alınan bilgilerde ise yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu’nun Aşkın Tarifi dizisinden Atagül’ün isteği doğrultusunda ayrılabileceği biel konuşulmuş ancak bu haber için bir doğrula açıklaması yapılmamıştı. Şimdi izleyenler Sadakatsiz’in 2. yeni sezonu için beklemeye başladı.

 

Neslihan Atagül Sadakatsiz'e Geliyor! Asya İle Derin'in Hayatı Artık Paramparça! İşte Yeni Sezon ile ilgili etiketler Neslihan Atagül Sefirin Kızı Kadir Doğulu Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.