Neslihan Atagül O Diziyle Geri Dönüyor! Kral Kaybeder O Asla Kaybetmez! İşte Atagül'ün Partneri

Sefirin Kızı dizisiyle ününe ün katan Neslihan Atagül için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Bu dizi projesinin gerçek olması durumunda hem hayranları bu duruma çok sevinecek hem de kendi kariyeri açısından bir dönüm noktası olacak.

Bağırsak sendromu hastalığı yüzünden Sefirin Kızı dizisinden şok bir kararla ayrılarak hayranlarını oldukça üzen Neslihan Atagül şimdiler yeni bir dizi projesi için adeta kolları sıvadı. Atagül’ün geçirdiği rahatsızlık süresince kendisini yeniden toparladığı ve büyük bir değişimin içerisine girdiği gözlemlendi.

Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterini canlandıran ve oldukça sevilen Atagül’ün ayrılışı sonrasında final yapması ve akıbetinin kötü sonla bitmesi herkesi üzdü.

Neslihan Atagül O Diziyle Geri Dönüyor! Kral Kaybeder O Asla Kaybetmez! İşte Atagül'ün Partneri

Ocak ayı içerisinde kendisine bağırsak sendromu teşhisi konan ve bu yüzden verdiği hızlı kilolar ile dinlenme kararı alarak Sefirin Kızı’ndan ayrılan Atagül için şimdiler yeni bir iddia ortaya atıldı.

Ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanında uyarlanan Kral Kaybederse dizisi için güzel oyuncu Neslihan Atagül’e teklif götürüldüğü iddia edildi. Hatta dizide Atagül’ün partneri olarak düşünülen isminde Kenan karakterini canlandırması beklenen yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ olduğu belirtildi.

Neslihan Atagül O Diziyle Geri Dönüyor! Kral Kaybeder O Asla Kaybetmez! İşte Atagül'ün Partneri - Resim : 2

Daha öncesinde Kral Kaybederse dizisinde Kenan karakteri için İbrahim Çelikkol’a teklif götürülmüş ancak oyuncunun kısa bir süre içerisine Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle anlaştığı ortaya çıkmıştı.

Neslihan Atagül O Diziyle Geri Dönüyor! Kral Kaybeder O Asla Kaybetmez! İşte Atagül'ün Partneri ile ilgili etiketler Neslihan Atagül kral kaybederse
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.