Neslihan Atagül kanser mi? Sefirin Kızı Nare'nin hastalığı ortaya çıktı mı?

Neslihan Atagül diziden neden ayrıldı? Neslihan Atagül kanser mi merak ediliyor. Sefirin Kızı adlı dizisi Nare karakterini canlandıran ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ün hastalığı ortaya çıktı.

Neslihan Atagül kanser mi, hastalığı ne soruları, Sefirin Kızı dizisinin takipçileri tarafından araştırılıyor. Son olarak Sefirin Kızı adlı dizide Nare karakterini oynayan Neslihan Atagül hakkında son haberler detaylarda..

NESLİHAN ATAGÜL KANSER Mİ?

Kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu (38) ile mutlu bir evlilik sürdüren Neslihan Atagül'den (28) üzücü bir haber geldi. Son dönemde hızla kilo kaybeden güzel oyuncunun bir süredir bağırsak hastalığıyla mücadele ettiği öğrenildi.

Neslihan Atagül sağlık sorunları nedeniyle Seferin Kızı dizisinden ayrıldı  - Magazin Haberleri - Milliyet

tv100'de yer alan habere göre; Doktorlar, Neslihan Atagül'e 'geçirgen bağırsak sendromu' teşhisi koydu. Rahatsızlığından dolayı yaşam kalitesi ciddi şekilde etkilenen ünlü oyuncunun 10 gün rapor aldığı ortaya çıktı.

GEÇİRGEN BAĞIRSAK SENDROMU NEDİR?

Bağırsak hücreleri arasındaki sıkı bağlar filtre görevi görür. Bu şekilde oluşturulmuş filtreye benzer yapı, bağırsaklardan kana sadece besin öğeleri, su, vitamin-mineraller gibi yararlı bileşenlerin geçmesine izin verir. Bu sıkı bağların bozulması sonucunda Geçirgen Bağırsak Sendromu meydana gelmektedir.

Neslihan Atagül kanser mi? Sefirin Kızı Nare'nin hastalığı ortaya çıktı mı? ile ilgili etiketler Sefirin Kızı neslihan atagül kanser mi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.