Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu kamp tatilinde!

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti tatil fotoğraflarını sosyal medyada paylaştılar. Ünlü çift karavanda doğa ile iç içe bir tatil yapıyor.

Yaz ayının gelmesiyle sahil tatil merkezlerine akın eden ünlülerden sosyal medya paylaşımları gelmeye devam ediyor. Deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran ünlü isimler tatildeki anlarını bir bir takipçileriyle paylaşıyor. Bu paylaşımlar yapanlardan birisi de Neslihan Atagül- Kadir Doğulu çifti. Onlar diğer ünlüler gibi sahilde tatil yapmak yerine karavanlarıyla birlikte doğayla iç içe bir tatili tercih ettiler.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu kamp tatilinde!

DOĞAYLA İÇ İÇE TATİL POZLARINI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Bir göl kenarında doğayla iç içe tatil tercih eden Kadir Doğulu kamp fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Odun kırıp kamp ateşi yakan çifte takipçiler romantik tatil yorumları yaptı.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu kamp tatilinde! - Resim : 2

BOŞ ZAMANLARINDA SIK SIK KAMP YAPIYORLAR

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti boş zamanlarında sık sık kamp yapıp enerji depoluyor.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu kamp tatilinde! - Resim : 3

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu kamp tatilinde! ile ilgili etiketler Neslihan Atagül Kadir Doğulu tatil
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.