Neslihan Atagül ile evli olan Kadir Doğulu'dan Serra Arıtürk ile imam nikahı kıydığı iddiasına yanıt

2016 yılında hayatını birleştirdiği Neslihan Atagül ile evliliklerinde sorunlar olduğu konuşulan oyuncu Kadir Doğulu 39. yaşını kutladı. Eşinin düzenlendiği sürpriz partide dostlarıyla birlikte eğlenen Kadir Doğulu gecenin sonunda, Aşkın Tarifi dizindeki eski partneri Serra Arıtürk ile imam nikahı kıydığı ve hamile olduğu iddiasına da yanıt verdi. İşte detaylar...

29 yaşındaki oyuncu Neslihan Atagül, 2016 yılında evlendiği eşi Kadir Doğulu'nun 39. yaşına özel bir parti düzenlendi. Fişekhane'de bir mekanda düzenlenen partiye çiftin yakın dostları katıldı.

Neslihan Atagül, muhabirlerin “Neslihan Hanım bugün eşiniz Kadir Bey'in doğum günü ne söylemek istersiniz?” sorusuna “Kadir iyi ki doğdu, iyi ki hayatımda var. Onunla olmak benim için büyük bir şans" yanıtını verirken, Kadir Doğulu ise Serra Arıtürk ile imam nikahı kıydığı iddiasını yanıtladı.

Serra Arıtürk ile imam nikahı kıydığı iddiasına ilk yanıt Kadir Doğulu'dan geldi

Kadir Doğulu kendisine yöneltilen, ''Serra Arıtürk ile ilgili haberler çıktı, İmam nikahı kıydığınıza dair. Neler söylemek istersiniz?'' sorusuna, ''Allah yardımcısı olsun o haberi yapanın. Bu soruyu bana değil yapana sorun'' diyerek yalanladı. Ünlü oyuncu iddialar karşısında kahkaha attı.

NE OLMUŞTU?

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında “Felaket Tellalı” olarak anılan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, konuk olduğu Esra Sönmezer’in “Pembe Pijama” programında Kadir Doğulu ve Aşkın Tarifi dizindeki eski partneri Serra Arıtürk hakkında şoke eden bir iddia ortaya atmıştı.

Akay, programda “Ben Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun aralarının iyi olmadığına ve boşanacaklarına dair bir şey yazmıştım. Ama onları barıştırdılar, araya girdiler. Kulislerde olan bir iddia, konuşuluyor. Benim kulağıma geldi. Serra Arıtürk oyuncu partneriydi Kadir Doğulu’nun. Onunla imam nikâhlı evlendiğini söyleyenler var.” demişti.


Onur Akay, daha sonra Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanmış ve yine aynı konu ile ilgili şunları söylemişti: ''Bazı istihbaratlar bana uzun zamandır geliyordu. Ben geçtiğimiz aylarda Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül'ün boşanacaklarını yazmıştım ama araya birileri girip ikiliyi barıştırdı. Serra Arıtürk'ün annesi ve babası Urla'da yaşıyormuş, Serra'nın Kadıköy'de evi de var. Tabi bu çok önemli kaynaklardan ve Urla'dan geliyor. Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk'ün Urla'da bir evde buluştuklarını iddia ediyorlar. Neslihan Atagül'ün 'hamile mi, değil mi?' diye bir tartışması vardı sosyal medyada. Bana gelen bilgiler o kadar ilginç ki... Serra Arıtürk'ün bebek beklediği söyleniyor. Ankara'ya gitmiş Kadir bir üniversitenin gününe katılmış. Serra Arıtürk'ün babaannesi ile o üniversitedeki etkinliğe birlikte gittiğini söyleyenler de var. Bazı kişiler Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun ayrılmasını istiyorlar. O kadar çok bilgiler gönderiyorlar ki bana kaynaklı, sağlam...''

Neslihan Atagül ile evli olan Kadir Doğulu'dan Serra Arıtürk ile imam nikahı kıydığı iddiasına yanıt ile ilgili etiketler Neslihan Atagül Kadir Doğulu Serra Arıtürk
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.