Neslihan Atagül, görümcesi Asuman Doğulu’ya kına yaktı!

Görümcesi Asuman Doğulu'ya kına yakan Neslihan Atagül, gecenin sonunda muhabirlerin dudağının içine yaptırdığı dövmesiyle ilgili sorularını yanıtladı.

Oyuncu Neslihan Atagül, görümcesi Asuman Doğulu'ya kına yaktı. Eşi Kadir Doğulu ile birlikte görümcesi Asuman Doğulu-Serdar Turhan çiftinin önceki akşam Eyüp Teras Salon'da düzenlenen kına gecesine katılan Neslihan Atagül, görümcesine kına yakıp, göbek attı. Ünlü oyuncu kınayı yakarken zaman zaman zorlansa da keyifli anlar yaşadı.

asdsadasdasdasdsad

Doğulu kardeşleri bir araya getiren kına gecesine Kadir-Kemal Doğulu kardeşlerin yanı sıra Öykü Serter, İvana Sert ve Kerimcan Durmaz gibi tanınmış isimler katıldı.

asdsdfasdsada

Gecenin tüm hazırlıklarını gerçekleştiren Kına Organizasyon Erol Yıldırım, davetlilerden büyük beğeni aldı.

sadasdsdfd

KAVGA YOK

Gece sonunda kameraların karşısına geçen Neslihan Atagül-Kadir Doğulu çifti, mutluluklarını gazetecilerle paylaştı. Kadir Doğulu, “Damadı tanıdıkça, sevdikçe iş biraz daha kolaylaşmaya başladı. Kızımız tek, çok kolay olmadı. Buruk olsak da güzel bir yuva kurdukları için mutluyuz” dedi.

dasdasdsdfsads

Eşi Kadir Doğulu'ya olan aşkını alt dudağına kazıttığı ‘K' harfli dövmesiyle bir kez daha gösteren Neslihan Atagül, dövmeyi soran muhabirlere “Yaptırırken zorlanmadım, acımadı da” diye cevap verdi. Atagül, eşinden bu tarz bir atak beklemediğini belirtirken Kadir Doğulu, “O kendi isteği, kendi bedeni… Tercihi bu yönde, saygı duyuyorum. Hiçbir zaman çekinmem sevgimi göstermede. Başka şeyler yaparım” diye konuştu.

asdasdasdsdfdsd

‘Kara Sevda' dizi setinde Burak Özçivit ile kavga ettiği konuşulan Neslihan Atagül, çıkan haberleri yalanladı. Söze giren Kadir Doğulu, “Bunları siz çıkartıyorsunuz” diyerek röportajı sonlandırdı.

Neslihan Atagül, görümcesi Asuman Doğulu’ya kına yaktı! ile ilgili etiketler Neslihan Atagül Kadir Doğulu kına asuman doğulu görümce
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.