Neslihan Atagül ekrana döneceği dizi için kararını verdi! Murat Yıldırım'ın partneri oluyor! İşte o iddia!

Neslihan Atagül ekrana döneceği dizi için kararını verdi. Son olarak Sefirin Kızı dizisinde rol alan güzel oyuncu başrolünde Murat Yıldırım'ın oynayacağı Aziz dizisinde rol alacak. İşte o iddia!

Ramo dizisinin final yapmasının hemen ardından Aziz dizisi için kolları sıvayan Murat Yıldırım, Aziz dizisiyle gelecek sezona hazırlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Fırat Tanış, Ahmet Mümtaz Taylan, Füsun Demirel gibi güçlü oyuncular yer alıyor. Gelen son bilgiler ise Yıldırım'ın dizideki kadın partneri Dilruba karakterini son dönemin en çok konuşulan ismi Neslihan Atagül oynayacak.

Geçtiğimiz günlerde Aşkın Tarifi dizisinde başrol oynayan eşi Kadir Doğulu ile ayrılık iddiaları magazin gündeminde oldukça çok konuşulan oyuncu Neslihan Atagül, bu haberlere gülüp geçmişti. Şu an herhangi bir dizi anlaşması olmayan güzel oyuncu için Aziz dizisinde rol alacak iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Neslihan Atagül'ün tedavisi devam ediyor! İşte, Neslihan Atagül'ün son hali

Neslihan Atagül Murat Yıldırım'ın Partneri Oluyor!

Birbirinden değerli oyuncuları kadrosunda barındıran Aziz dizisi için beklentiler o kadar büyük ki başrol oyuncu Murat Yıldırım aylar öncesinden rolü için hazırlanmaya başladı.

Gözaltı morluklarını gideren bakım önerileri - Güzellik Haberleri

Dizide kadın partneri Dilruba karakteri için adı geçen isimlerden olan Neslihan Atagül'ün son kararı bekleniyor. Güzel oyuncunun önümüzdeki günlerde konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

Neslihan Atagül ekrana döneceği dizi için kararını verdi! Murat Yıldırım'ın partneri oluyor! İşte o iddia! ile ilgili etiketler Neslihan Atagül Murat Yıldırım aziz fırat tanış ahmet mümtaz taylan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.