Neslihan Atagül EDHO'ya Geliyor! Eşkıya Yeni Sezonunda Her Şey Bambaşka! Oyuncu Kadrosu Yenilendi

7. sezonu ile ekranlara dönmeye hazırlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için yeni bir isim gündeme geldi. Yeni sezonunda yeni oyuncu kadrosu ile büyük ses getirmesi beklenen EDHO dizisine Neslihan Atagül’ün dahil olacağı iddiaları gündemde yer aldı.

ATV ekranlarında 6 sezonu geride bırakan ve 7. sezonu için gün saymaya başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibine katılan isimler oldukça dikkat çekti. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer’in oynadığı EDHO dizisinin bir önceki sezondan farklı olarak izleyenlerinin karşısına çıkacağı kaydedildi.

Salı akşamlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geride kalan 6 sezonda reyting rekorlarına imza atmış ve her geçen günde başarılarına bir yenisini daha eklemişti. Ancak yeni sezonda yeni alınan kararlar şimdiden merak edilmeye başlandı.

Neslihan Atagül EDHO'ya Geliyor! Eşkıya Yeni Sezonunda Her Şey Bambaşka! Oyuncu Kadrosu Yenilendi

Dizinin ekibine katılan yeni isimlerin hangi rollerde oynayacağı yavaş yavaş kesinleşirken ilk olarak Uğur Yücel ile anlaşma yapıldığı ve daha sonrasında da Levent Ülgen’in de kadroya dahil olması herkesi mutlu etti. Ancak asıl bombanın gizlendiği de kulislerden gelen son bilgilerde açığa çıktı.

Son olarak Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterine hayat veren Neslihan Atagül’ün sağlık sorunlarını atlattığı ve kendisi ile bir görüşme yapıldığı iddia edildi. Daha öncesinde adı Camdaki Kız ve Masumlar Apartmanı ile geçen Atagül’ün EDHO’dan gelen teklife oldukça sıcak baktığı belirtildi.

Neslihan Atagül EDHO'ya Geliyor! Eşkıya Yeni Sezonunda Her Şey Bambaşka! Oyuncu Kadrosu Yenilendi - Resim : 2

Sefirin Kızı’ndan kış döneminde ayrılan ve bahar ile yaz ayları süresince uzun bir tatil dönemi geçirerek dinlenen Neslihan Atagül’ün hayranları da dört gözle güzel yıldızın ekranlara dönmesini beklemekteydi. Eşi Kadir Doğulu’yla birlikte gazetecilere denk gelen Atagül, kısa süren sohbet esnasında bazı projeler için görüşme aşamasında olduğunu ve kısa zamanda bunları neticelendirmek için uğraştığını dile getirdi.

Neslihan Atagül EDHO'ya Geliyor! Eşkıya Yeni Sezonunda Her Şey Bambaşka! Oyuncu Kadrosu Yenilendi ile ilgili etiketler Neslihan Atagül Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.