Neslihan Atagül Sonunda Geri Dönüyor! Dilruba İle Nispet Yapacak! İşte Aziz'in Yayın Tarihi

Son günlerde eşi Kadir Doğulu’nun oynadığı Aşkın Tarifi dizisinde Serra Arıtürk ile yakınlaştığı anlarla gündeme gelen Neslihan Atagül’ün yeni bir dizi ile temas halinde olduğu kaydedildi. Atagül’ün yeni dizide partnerinin ise Ramo’dan tanıdık olan Murat Yıldırım olduğu kaydedildi.

Ramo dizisinin ardından kısa süren bir sessizliğin ardından yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım’ın yeni partneri konusunda ilginç iddialar gündeme geldi. Aziz isimli dizide yeniden hayranlarının karşısına çıkacak olan Yıldırım’ın partneri ise adı son günlerde gündem olan ve son olarak Sefirin Kızı’nda Nare karakterine hayat veren güzel oyuncu oldu.

Yeni sezonda ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alması beklenen Aziz’in oyuncu kadrosunun da çok büyük ses getirmesi bekleniyor. Kadroda yer alan isimler arasında Meral Çetinkaya, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Füsun Demirel ve Ahmet Mümtaz Taylan olduğu kaydedilirken dizinin çekimlerinin Hatay’da gerçekleştirileceği kaydedildi.

Neslihan Atagül Sonunda Geri Dönüyor! Dilruba İle Nispet Yapacak! İşte Aziz'in Yayın Tarihi

4 yıllık bir aranın ardından Ramo dizisi ile ekranlara geri dönen Murat Yıldırım son yapımıyla büyük ilgi görürken dizinin final kararı alması herkesi üzmüş ancak gelen son haberler az da olsa takipçilerini sevindirmişti.

Yıldırım’a Aziz dizisinde partner arayışına giren yapımcı ekibinin Neslihan Atagül’e teklif götürdüğü ve anlaşmanın da kısa sürede içerisinde gerçekleştirileceği gelen iddialar arasında yer aldı.

Neslihan Atagül Sonunda Geri Dönüyor! Dilruba İle Nispet Yapacak! İşte Aziz'in Yayın Tarihi - Resim : 2

Bir Fransız askerinin ölümüne neden olacak Aziz, yaşanan bu olayın ardından baba ocağını terk ederek büyük aşkı olan Dilruba’yı da terk etmek durumunda kalacak. Aziz yaşananların unutulması sonrasında Antakya’ya geri dönecek ama O’nu bambaşka bir hayat bekleyecek.

Neslihan Atagül Sonunda Geri Dönüyor! Dilruba İle Nispet Yapacak! İşte Aziz'in Yayın Tarihi ile ilgili etiketler Murat Yıldırım Neslihan Atagül aziz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.