Neslihan Atagül ayrılık sinyalini verdi! Kadir Doğulu tutuştu! İşte o paylaşım!

Aşkın Tarifi adlı dizide başrol oynayan Kadir Doğulu ve Serra Aktürk'ün samimi pozları bir süredir gündemi meşgul ediyordu. Kadir Doğulu'nun eşi ünlü oyuncu Neslihan Atagül ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla son sözü söyledi.

Neslihan Atagül'ün eşi Kadir Doğulu'nun canlı yayında rol arkadaşı Serra Aktürk ile göz göze gelmesi ve yakınlaşması sonrası magazin dünyasında gündem oldu.

KADİR DOĞULU'YA SORULAN SORU FİTİLİ ATEŞLEDİ!

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kadir Doğulu, "Eşiniz bu yakınlaşma için ne dedi?" sorusuna yanıt verdi. Doğulu, " "Neslihan evde. Ankara'dan misafirimiz var. Sabah bana kahvaltı hazırladı. Her şey yolunda dostlar eğer duymak istediğiniz buysa..." diye cevap verdi.

NESLİHAN ATAGÜL SON SÖZÜ SÖYLEDİ

Sosyal medyada oldukça fazla konuşulan olay sonrası tepkisi merak edilen oyuncu Neslihan Atagül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adeta son sözü söyledi. Ünlün oyuncu, instagram'dan yaptığı paylaşıma; " "Durun! Biraz güleceğim" notunu ekledi.

Serra Arıtürk ile samimi pozları gündem olan Kadir Doğulu'nun eşi Neslihan Atagül'den imalı paylaşım

Neslihan Atagül ayrılık sinyalini verdi! Kadir Doğulu tutuştu! İşte o paylaşım! ile ilgili etiketler Neslihan Atagül Kadir Doğulu serra aktürk
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.