Neslihan Atagül Aşkın Tarifi'ni Kıskanmıyor! İşlerini İyi Yapıyorlar Memnunum Mesajı! Kocaya Destek

Aşkın Tarifi dizisinde eşi Kadir Doğulu’nun partneri Serra Arıtürk ile yakınlaştığı görüntülerin akabinde dudak dudağa öpüşmesi NeslihanAtagül’ü kıskançlık krizine sokmuştu. Ancak son yaptığı açıklamalar ile kafaları iyice karıştıran güzel oyuncu bu sefer de kocasına destek olunca herkes şaşkına döndü.

Aşkın Tarifi dizisinde sular bir türlü durulmak bilmiyor. Kocası Kadir Doğulu’nun dizide partneri olan Serra Arıtürk ile yakınlaşma sonrasında çılgına dönen Neslihan Atagül bir süre ortalarda görünmeyince ayrılık iddiaları gündeme gelmiş ancak her fırsatta bu olay yalanlanmıştı.

Nişantaşı’nda alışveriş yaparken görüntülenen Atagül, son olarak çıkan orman yangınları konusunda da üzgün olduklarını dile getirerek sistemin kökten değişmesi gerekliliğinin altını çizdi. Atagül, “Hepimiz bu konuda oldukça üzgünüz ama sistemi tamamen değiştirmemiz gerekiyor” dedi.

Neslihan Atagül Aşkın Tarifi'ni Kıskanmıyor! İşlerini İyi Yapıyorlar Memnunum Mesajı! Kocaya Destek

Eşi Kadir Doğulu’nun başrollerde oynadığı Aşkın Tarifi dizisi hakkında şok ifadeler kullanan Atagül, Serra Arıtürk ile ilgili ifadeler kullanmaktan uzak dururken kıskançlık iddialarını da bir bakıma yalanlamış oldu. Atagül diziyi çok yakından takip ettiğini dile getirerek, “Bence çok iyi ikili oldular. Gayet de uyumlular” mesajını vererek herkesi şaşırttı.

Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Nare karakteri ile adından söz ettiren Neslihan Atagül, bağırsak sendromu rahatsızlığı ile yapımdan ayrılmış ve sevenlerini oldukça üzmüştü. Atagül, son sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamasında, “Şu anda çok daha iyiyim. Her şey yavaş yavaş düzene girmeye başladı. Sağlıma da dikkat ediyorum. Kısa bir zamanda setlere dönmek gibi bir niyetim yok. Ancak ilerisi için ne olur bilemeyiz” şeklinde ifadeler kullandı.

Neslihan Atagül Aşkın Tarifi'ni Kıskanmıyor! İşlerini İyi Yapıyorlar Memnunum Mesajı! Kocaya Destek - Resim : 2

 Atagül’ün sağlık durumunun her geçen gün iyiye gitmesi hayranlarını az da olsa sevindirirken güzel oyuncunun ismi daha öncesinde Sadakatsiz ve Kral Kaybederse dizileri için geçmiş ancak henüz net bir açıklama yapılmamıştı.

Neslihan Atagül Aşkın Tarifi'ni Kıskanmıyor! İşlerini İyi Yapıyorlar Memnunum Mesajı! Kocaya Destek ile ilgili etiketler Neslihan Atagül Aşkın tarifi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.