Neslican Tay'ın hayatı film oluyor! Neslican'ı canlandıracak isim de belli oldu!

Neslican Tay ismi hafızalardaki yerini koruyor. Hayata bağlılığı ile sosyal medyanın gündemine oturan ve yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden Neslican Tay'ın hayatı film oluyor. Demir Kadın ismiyle vizyona girecek olan filmde Neslican'ı canlandıracak isim de belli oldu.

Yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle bir bacağını kaybeden ancak pozitif enerjisi ve hayata bağlılığı ile demir kadın lakabını alan merhum Neslican Tay 20 Eylül 2019'da aramızdan ayrılmıştı.

Neslican Tay'ın hayatı da yapımcılara ilham kaynağı oldu. Ceylan Yapım ve CNS Productions işbirliğiyle hayata geçirilmesi planlanan Demir Kadın isimli film projesi için birbirinden ünlü isimlerin adı geçiyor.

Neslican Tay'ın hayatı film oluyor! Neslican'ı canlandıracak isim de belli oldu!

Demir Kadın filminde son olarak Deniz Uğur, Meral Çetinkaya, Naz Çağla Irmak, Mesut Akusta, İlker Aksum gibi başarılı isimler geçti.

Diğer yandan filmde Neslican Tay'ı canlandıracak isim üzerinde de araştırmalar sürüyor. Ancak Neslican Tay’ı canlandıracak isim ise henüz kesinleşmedi. Neslican Tay için Özge Özpirinçci’nin adı geçse de oyuncu bu rol için büyük kalıyor. Özpirinçci’nin hamile olması da bu olasılığı düşürüyor.

Adı geçen bir başka isim ise Neslihan Atagül. Son olarak Sefirin Kızı dizisinde izlediğimiz Atagül, geçirgen bağırsak sendromu teşhisi konulması üzerine diziden ayrılmış, dinlenmeye çekilmişti. Ancak ünlü oyuncunun son paylaştığı fotoğraflarda sağlığına kavuştuğu ve setlere geri dönmeye hazır olduğu gözlemleniyor.

Neslican Tay'ın hayatı film oluyor! Neslican'ı canlandıracak isim de belli oldu! ile ilgili etiketler Neslihan Atagül Neslican Tay demir kadın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.