Neslican Tay tedx konuşması izle! Neslican Tay videoları!

Neslican Tay tedx konuşması izle! Kansere yakalandıktan sonra yayınlandığı videolar ile bir çok insana yaşama sevinci aşılayan Neslican Tay, hayatını kaybetti. Twitter ve katıldığı programlarda mücadeleyi bırakmamak ve yaşama sevincini içinde hissetmesi gerektiğini vurgulan güzel insanı sevenler, şimdi ondan geriye kalan videolarını izlemek için araştırma yapıyor. İşte Neslican Tay tedx konuşması izle! Neslican Tay videolarını izlemek için merak edilen detaylar haberimizde...

Neslican Tay tedx konuşması izle! Twitter ve katıldığı programlarda mücadeleyi bırakmamak ve yaşama sevincini içinde hissetmesi gerektiğini vurgulan güzel insanı sevenler, şimdi ondan geriye kalan videolarını izlemek için araştırma yapıyor.Kansere yakalandıktan sonra yayınlandığı videolar ile bir çok insana yaşama sevinci aşılayan Neslican Tay, hayatını kaybetti. İşte Neslican Tay tedx konuşması izle! Neslican Tay videolarını izlemek için merak edilen detaylar haberimizde...

Uzun süredir kanser hastalığı ile mücadele eden ve sosyal medyada fenomen olan Neslican Tay hayatını kaybetti. Neslican'ın tedavi olduğu hastaneden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Neslican Tay kızımız 6 Eylül 2019 tarihinde uzun süredir mücadele ettiği “yaygın tutulum yapmış malign mezenşimal tümör” e bağlı artmış olan semptomları nedeniyle hastanemize müracaat etmişti. Durumunun ağırlaşması üzerine 15 Eylül Cumartesi günü yoğun bakıma alınmıştı. Ancak süreç içerisinde gelişen çoklu organ yetmezliği nedeniyle 20.09.2019 saat 21.20 de kendisini kaybettik. Allah’tan rahmet tüm sevenlerine sabırlar dileriz.

Prof. Dr. Gazi Yiğitbaşı
Medipol Mega Üniversite Hastanesi
Medikal Direktörü"

NESLİCAN TAY KİMDİR?

Neslican, Bursa'da dünyaya geldi. Tay, ilköğretim ve lise eğitimini Rize'de tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi'nde mimarlık okumak istediği için hedefindeki okulu kazanabilmek adına tekrar üniversiteye hazırlanıyordu.Hastalığı nedeniyle okula ara vermek zorunda kaldı. Kanserle mücadele ederken bir yandan da eğitimine devam etmek isteyen Neslican, her şeye rağmen üniversite sınavına girdi ve Bahçeşehir Üniversitesi'nde psikoloji eğitimi almaya başladı. Bacağında oluşan tümör nedeniyle 2018 yılında bir bacağını kaybeden genç kız, 4. Defa kanserle mücadele etmeye başlamış ve bu sürece sosyal medyadan tüm sevenlerini dahil etmişti.

Neslican Tay tedx konuşması izle! Neslican Tay videoları! ile ilgili etiketler YouTube ölüm kanser
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.