Neslican Tay kimdir? Neslican Tay ne kanseriydi? Kaç yaşında neden öldü?

Neslican Tay kimdir? Kansere karşı vermiş olduğu mücadele ile tanınan Neslican Tay, 20 Eylül 2019 tarihinde hayatını kaybetmişti. Peki, Neslican Tay neden öldü? Neslican Tay ne kanseriydi? Neslican Tay kaç yaşında, nereli? Tüm detaylar haberimizde…

Kansere karşı büyük bir mücadele veren ve bir anda sosyal medyada milyonların sevgilisi haline gelen Neslican Tay, tam da bugün tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini kapatmıştı. Daha önce 3 kez yendiği kansere 4. defa yakalanan Tay, bacağında bulunan tümör nedeniyle 2018 yılında bir bacağı kesilmişti.

Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören ve sosyal medyada binlerce kullanıcı tarafından hakkında yardım kampanyaları başlatılan Tay, dördüncü kez yakalandığı kansere yenik düştü.

Tay için hastanede yapılan son açıklamada, “Neslican Tay kızımız 6 Eylül 2019 tarihinde uzun süredir mücadele ettiği ‘yaygın tutulum yapmış malign mezenşimal tümöre bağlı artmış olan semptomları nedeniyle hastanemize müracaat etmişti. Durumunun ağırlaşması üzerine 15 Eylül Cumartesi günü yoğun bakıma alınmıştı. Ancak süreç içerisinde gelişen çoklu organ yetmezliği nedeniyle 20.09.2019 saat 21:20’de kendisini kaybettik. Allah’tan rahmet tüm sevenlerine sabırlar dileriz.” ifadeleri yer almıştı.

NESLİCAN TAY KİMDİR? KAÇ YAŞINDA NEDEN ÖLDÜ?

Bursa doğumlu, 20 yaşındaki Neslican Tay ilköğretim ve lise eğitimini Rize’de tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde mimarlık okumak isteyen Neslican, puanı iyi olmasına rağmen hedefindeki okulu kazanabilmek için tekrar üniversiteye hazırlandı. Araya tedavi süreci girdiği için eğitimine ara vermek zorunda kaldı.

Neslican Tay kimdir? Neslican Tay ne kanseriydi? Kaç yaşında neden öldü?

Kanserle mücadele ederken bir yandan da eğitimine devam etmek isteyen Neslican, üniversite sınavına girdi ve şu an Bahçeşehir Üniversitesi’nde psikoloji eğitimi görüyordu.

NESLİCAN TAY NE KANSERİYDİ, HASTALIĞI NEYDİ?

Neslican Tay’ın hastalığı Malign Mezenkimal Tümör’dü.

Neslican Tay kimdir? Neslican Tay ne kanseriydi? Kaç yaşında neden öldü? ile ilgili etiketler Neslican Tay Neslican Tay kimdir Neslican Tay hastalığı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.