Neşet Ertaş'ın hayatı film oluyor. Neşet Usta'yı oynayacak isim sevenleri şaşırtdı!

Bozkırın Tezenesi olarak bilinen usta sanatçı Neşet Ertaş'ın hayatı film oluyor. Müslüm Gürses'ten sonra Neşet Ertaş'ın da hayatı film oluyor. Büyük ustayı oynayacak isim de belli oldu.

Türkiye'nin büyük ozanlarından olan ve Bozkırın Tezenesi olarak bilinen usta sanatçı Neşet Ertaş'ın hayatı film oluyor. Geçtiğimiz yıllarda Arabesk'in ünlü ismi Müslüm Gürses'in hayatı film olmuş ve büyük bir başarı yakalamıştı. Bu filmin büyük bir gişe hasıalatı yakalamasının ardından aynı başarının merhum Neşet Ertaş'ın filminden de bekleniyor.

NEŞET ERTAŞ'I KİM OYANAYACAK?

Türküleri dilden dile dolaşan büyük ozan Neşet Ertaş'ın hayatı beyazperdeye aktarılıyor. Büyük ustayı kim oynayacak sorusu da sevenlerinin merak konusu oldu. İç Anadolu'nun bozlaklarını büyük sesiyle dile getiren ve dünya çapında sevenleri bulunan usta sanatçı Ertaş'ın hayatının filme aktarılması sevenlerini de sevince boğdu.

Neşet Ertaş'ın hayatı sinemaya aktarılacak - 24.08.2021, Sputnik Türkiye

Filmde usta sanatçı Neşet Ertaş'ı iki ozan canlandıracak. Sanatçının gençlik yıllarını Ramazan Bağgül kendisini ise Bektaş Dolu oynayacak.

Neşet Ertaş: 'Yaşayan İnsan Hazinesi' | Kültür-Sanat Haberleri

Almanya'dan Türkiye'ye geçiş sürecinin anlatılacağı film şimdiden çok büyük bir hayran kitlesi tarafından beklenmeye başlandı.

 

Neşet Ertaş'ın hayatı film oluyor. Neşet Usta'yı oynayacak isim sevenleri şaşırtdı! ile ilgili etiketler Sinema Neşet Ertaş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.