Neşe Sapmaz'dan duygu dolu Yavuz Yılmaz paylaşımı...

Hayatını kaybeden eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz, uzun süreli birliktelik yaşadığı spiker Neşe Sapmaz'a dünya aşıklar gününde duygu dolu bu sözleri yazmıştı...

Hayatını kaybeden eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın Neşe Sapmaz'la uzun süreli bir ilişkisi vardı. 2012 yılında başlayan ilişkide Neşe Sapmaz aileyle tanışmıştı. Yavuk Yılmaz evlilik teklifi de etmişti.

Neşe Sapmaz sosyal medya hesabından vefat eden Yavuz Yılmaz'ın kendisi hakkında dünya aşıklar gününde yazdığı notu paylaştı.

nes

Neşe Sapmaz paylaşımında ''MEFTUNUM,ANLIYOR MUSUN?” Tarih: 15 Kasım 2017 Yer:Four Seasons Sultanahmet Restoranı.. Ben o anda mutluluktan ağlıyorum,gözyaşlarıma engel olamıyorum.Ahh bilemezdim,hiç bilemezdim.. Ve şu an.. Nasıl özlüyorum.. Çünkü yoksun.. Yaşadıklarımı ve hissettiklerimi ne söylersem söyleyeyim,anlatmam mümkün değil.. Sadece dua ediyorum.. #dünyaaşıklargünü Bundan daha güzel bir aşk olabilir mi? İşte böyle sevdi beni.. Benim sevgilim..'' ifadelerini kullandı.

nes2

SON FOTOĞRAF

Neşe Sapmaz, Yavuz Yılmaz'ın hayatını kaybetmesinin ardından Instagram'da "Ne ben anlatabilirim, ne siz anlayabilirsiniz. Anlatamayacağım kadar çok üzgünüm. P.S. Bendeki son resmimiz" notuyla paylaştı.

Neşe Sapmaz'dan duygu dolu Yavuz Yılmaz paylaşımı... ile ilgili etiketler neşe sapmaz yavuz yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.