Neşe Hemşire'den acı haber geldi

Kayseri Devlet Hastanesi’nde görev yapan 33 yıllık hemşire Neşe Dalgıç'tan kötü haber geldi. 25 Şubat'ta sağlık memuru eşi ile birlikte koronavirüse yakalanan Neşe hemşire geçtiğimiz günlerde "Çok zor bir süreç geçiriyorum. Herkes pandemi kurallarına uysun" çağrısında bulunmuştu. Maalesef Neşe hemşireden kötü haber geldi. Acı haberi Kayseri İl Sağlık Müdürü duyurdu.

Kayseri Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak görev yapan 2 çocuk annesi Neşe Dalgıç ve sağlık memuru eşi İbrahim Dalgıç, bundan 2 hafta önce yüksek ateş ve kas ağrısı şikayeti yaşamaya başladı.

Yapılan Kovid-19 testleri pozitif çıkan çift, evde tedavi altına alındı. Ancak 3 gün sonra durumu ağırlaşan Neşe Dalgıç hastaneye kaldırıldı.

Tedavi gördüğü hastanede hastalığı nasıl kaptığını ve yaşadığı süreci anlatan 33 yıllık hemşire vatandaşlardan kurallara uymasını istemişti.

Dalgıç şöyle konuşmuştu:

“Eşim filyasyon ekibinde çalışıyordu. Önce eşim daha sonra ben Covid-19’a yakalandık. 25 Şubatta Şehir Hastanesine geldim. Şu anda corona virüsü tedavisi görüyorum. Çok zor bir süreç yaşıyorum. Akciğerlerimde buzlu cam görüntüsü oluştu. Çok zor nefes almaya başladım. 112’yi çağırdık, beni Şehir Hastanesine getirdiler ve enfeksiyon hastalıkları servisine yatırıldım. Meslektaşlarım bana çok yardımcı oldu. Arkadaşlarıma çok minnettarım. Vatandaşlarımız sağlık camiasına sonuna kadar güvensin. Herkes pandemi kurallarına uysun”

ACI HABERİ İL SAĞLIK MÜDÜRÜ VERDİ

Neşe Dalgıç'tan acı haber ise bugün geldi. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Kayseri İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli şu ifadeleri kullandı:

“Covid can yakmaya devam ediyor. 33 yıllık çalışma hayatında insanların sağlığı için özveriyle hizmet veren, uzun süredir Covid-19 tedavisi devam ederken bile sürekli tedbirlere uyulması için uyarılarda bulunan, Kayseri Devlet Hastanesi personellerimizden Hemşire Neşe Dalgıç’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum”

Neşe Hemşire'den acı haber geldi

 

Neşe Hemşire'den acı haber geldi ile ilgili etiketler hemşire neşe dalgıç kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.