Nerede Türkiye düşmanlığı, orada Amberin Zaman!

ABD'de halk oylarıyla başkan seçilen Joe Biden'ı kabullenmeyen Trump destekçileri Kongre binasını bastı. Trump karşıtları, hukuksuzca yapılan bu baskını meşru göstermeye çalışan protestoculara karşı bir video klip hazırladı. 'Diktatörler'in yer aldığı videoda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görüntülerine yer verilerek skandal bir harekete imza atıldı. Türkiye'yi her fırsatta yurt dışına şikayet eden gazeteci Amberin Zaman ise bu durum karşısında oldukça mutlu oldu.

Dün ABD tarihinde ilk kez Başkanlık oturumunun yapıldığı sırada Kongre binası basıldı.

Mevcut Cumhuriyetçi Başkan Donald Trump'ın destekçileri, demokratik seçim sonuçlarını görmezden gelip seçimin tekrar yapılması gerektiğini savundu.

Haftalardır '6 Ocak' gününü 'hesap günü' olarak tanımlayarak olayların sinyalini veren Trump destekçileri sosyal medyada da seslerini duyurmaya çalıştı.

 Bazı Cumhuriyetçi ABD'liler ise Trump'a karşı birlik oldu. Seçimlerin kaybedildiğini ve Trump'ın artık gitmesi gerektiği savunuldu. 

O hesaplardan birinde bir video klip yayınlandı. 'Trump'a ret cephesi' olarak adlandırılan bu grup, videoda kendilerinin 'diktatör' olarak tanımladığı isimlere yer verdi.

Nerede Türkiye düşmanlığı, orada Amberin Zaman!

SKANDAL VİDEO: ERDOĞAN'A DA YER VERİLDİ

Skandal videoda Türk halkının yüzde 50 den fazlasının oy verdiği seçilmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görüntülerinin de yer alması tepkiyle karşılandı.

Türkiye'yi her fırsatta yurt dışına kötüleyen ve Türkiye aleyhine olan her türlü dezenformasyona gerçekmiş gibi sahip çıkan Amberin Zaman ise bu durumu sevinçle karşıladı.

YİNE İLK SEVİNEN AMBERİN ZAMAN OLDU

Son olarak Türkiye'nin Libya'ya Suriyeli çocukları savaşmak için götürdüğü gibi insanlık dışı bir iddiayı gündeme Al Monitor yazarı Zaman, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Cumhuriyetçilerin Trump'a karşı ret cephesini simgeleyen ProjectLincoln 'diktatörleri' anlatan kısa videosunda tanıdık simalar" ifadesini kullandı.

Zaman, paylaşımına gülücük eklemeyi de ihmal etmedi.

 

AMBERİN ZAMAN KİMDİR?

Bangladeşli bir babanın ve Gürcü bir annenin kızı olan Amberin Zaman, İstanbul'da Notre Dame de Sion mezunu olan Vasfiye Kalmuk'tan Türkçe dersleri almıştır.

Zaman, yayın hayatına başladığı 2007 yılından itibaren Taraf'ta çalıştıktan sonra Mart 2010'da Habertürk'e geçti. Habertürk'te görevinden ayrıldıktan sonra Zaman, yeniden Taraf Gazetesi'ndeki görevine geri dönmüş, gazete 5 Mayıs 2013 tarihli sürmanşetinde Amberin Zaman'ın gazetede yeniden yazmaya başlayacağını da ilan etmiştir.

Amberin Zaman, “Bu güruh ilk ‘savaş tecrübelerini' Musul'da değil Gezi Parkı'nda edindiler. Başta Melis Alphan, Şirin Payzın, Selin Girit, Tuğçe Tatari, Banu Güven, Nuray Mert, Ece Temelkuran ve düşman belledikleri nice ‘orospuyu' sosyal medya aracılığıyla hedef tahtasına oturttular. Bizleri ‘s-ke, s-ke' öldüreceklerini ilan ettiler” sözleriyle büyük tepki çekmişti.

Nerede Türkiye düşmanlığı, orada Amberin Zaman! ile ilgili etiketler Donald Trump ABD protesto amberin zaman

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.