Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Hakan Ural'dan müjdeli haber! Ekranlara geri dönüyor

Neler Oluyor Hayatta programının sunucularından 53 yaşındaki oyuncu Hakan Ural koronavirüse yakalanmış ve durumu ağırlaşınca da bir süre yoğun bakımda tedavi görmüştü. 3 gün önce tedavi gördüğü hastaneden taburu olan Hakan Ural, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yaşadığı zorlu süreci ilk kez anlattı. Ural, yaptığı başka bir paylaşımla 15 Kasım Pazartesi günü Nur Tuğba Namlı ile birlikte sunduğu Neler Oluyor Hayatta programıyla yeniden ekranlarda olacağını duyurdu.

Kanal D'de izleyiciyle buluşan 'Neler Oluyor Hayatta' programıyla izleyici karşısına çıkan Hakan Ural bir süre ekranlarda yer almayınca koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı. Sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabundan bir açıklama yayınlayan Ural, taburcu olduğunu duyurarak ''Arkadaşlar an itibari ile hastaneden evime taburcu oldum hamdolsun. Her şey yolunda. Birkaç gün evimde istirahat ettikten sonra inşallah beraberiz. İyi dileklerde bulunan, bulunmayan herkese teşekkürler.'' ifadelerine yer vermişti.


Sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Ural, yaşadığı zorlu süreci anlattı ve kendisine dua edenlere teşekkür ederek şunları söyledi:


"Şaşkın ve hafif paralizeyim. Hayat her saniye hepimize sormadan bin bir türlü sıkıntı veriyor. Muhakkak tüm insanlar için zor bir sınav. Bu dağıtımı yaparken yaş, boy, kilo, kariyer, tahsil, güç, kuvvet, şöhret herhangi bir kriter yok. Ne kadar yaşanmışlığın olursa olsun son saniyeye kadar bilmediklerimizi yaşayıp öğrenmeye devam edeceğiz bu bir döngü. Fazla uzatmak istemiyorum ama şu süreçte bana olan ilginiz, samimiyetiniz, sahip çıkma çabanız, bunu hissettirmeniz hakikaten tarifsiz.

Sizlerin bu süreçte verdiğiniz desteğe kendimi olabildiğince özel ifade etmek istedim. Bildiklerim vardı farkında olduklarım eyvallah ama bu kadar samimi çevrem, sevenim olduğunu vallahi bilmiyordum. Bilindikler dışında ailem, ekibim tarafından yansıyanların her biri ayrı bir hikaye. Yurdun dört bir yanından genç, yaşlı, kadın, erkek, çocuk, yaşlılarımız ettikleri dualar Allah razı olsun. Hep derim kalan ömrümdeki tek amacım vatanıma faydalı halkıma insanlarıma layık fayda sağlayan namusumuzla, şerefimizle bu süreci tamamlamak... Her şey çok ani gelişti atlattık atlatamadık derken süreç bir anda sıkıntıya girdi sonrası malum. Erimizi yaşayıp öğrenmeye devam edeceğiz. Bu bir döngü.

Hamdolsun şimdilik tamamım. Bir tedirginlik oluyor tabii. Beni bu süreçte yalnız bırakmayan her dakika arayan soran atladığım dönemediğim kim varsa hakkını helal etsin. Yetişmem gerçekten mümkün değil... Ayrıca bana 6 gün evlat, kardeş, akrabası gibi bakan sağlıkçılarımıza teşekkür ediyorum. Hayatın çözülmesi mümkün olmayan gizemi devam eden her salise de başta taşıdığımız can olmak her şey olumlu olumsuz değişebilir! Allah'ıma hamdolsun. Allah dert sıkıntısı olanlara yardım etsin. Tekrar tekrar teşekkürler iyi ki varsınız."

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hakan Ural (@hakanuralofficial)'in paylaştığı bir gönderi



NELER OLUYOR HAYATTA PROGRAMINA GERİ DÖNÜYOR

Nur Tuğba Namlı ile birlikte sunduğu programda hastalığı nedeniyle bir süredir yer alamayan Ural güzel haberi bugün verdi. Sosyal medya hesabının hikaye kısmından paylaşımda bulunan Ural, 15 Kasım Pazartesi günü yeniden 'Neler Oluyor Hayatta' programıyla izleyici karşısına çıkacağını duyurarak ''Hayırlısıyla yarın sabah yayındayım. Duygusal gel gitler, şaşkınlıklarım olabilir. Bunun için şimdiden özür dilerim hepinizden. Adaptasyon hasftası olarak görelim lütfen.'' açıklamasında bulundu. 

hakan ural

Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Hakan Ural'dan müjdeli haber! Ekranlara geri dönüyor ile ilgili etiketler Hakan Ural Sosyal Medya Nur Tuğba Namlı neler oluyor hayatta
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.